Šou Mirze Teletovića u dvorani Ramiz Salčin

Jablaničani slavili u derbiju

Šou Mirze Teletovića u dvorani Ramiz Salčin

S. Mlaćo
U derbiju A1 lige KS BiH u Sarajevu su jučer snage odmjerili KK Real Way i KK Turbina Jablanica.

Turbina je slavila 80:73, a publika je mogla vidjeti veoma zanimljiv meč.

Susret je odigran u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu, a u briljirao je nekadašnji reprezentativac naše zemlje Mirza Teletović.

Teletović je povratkom u BiH odlučio i da pomogne KK Turbina, a sada je upisao 35 poena.

Pratio ga je Aldin Dželmo sa 22 poena.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Teletović je odlučio da zbog povrede završi karijeru u NBA ligi, a nastavio je trenirati u rodnom gradu. Od ove sezone odlučio se aktivirati i pomoći ekipi u ligi gdje je cilj plasman u elitni rang bh. košarke.

"Jablanica ima sve uslove da ime jednog premijerligaša. Imamo priliku da napravimo iskorak", kazao je nedavno Teletović.

Top Komentari

King_Kenny
...ne znam sta ljudi imaju protiv ovog Teletovica,covjek sve postigao svojim radom,otisao u NBA i odigrao nekoliko pristojnih sezona,posteno zaradio svoje pare,nista nije ukrao...sad pomaze klubu iz svog grada...super stvar.
15 1
shokato
U NBA NIJE MOGAO MEDA ,ONDA DOSAO U BOSNU DA MALTRETIRA OVU FUKARU I UZIMA NEKOME MJESTO U TIMU, KAD JE GOSPODIN STO NIJE ULOZIO PARE ,DOVEO IGRACE ....BIO PRAVI DIREKTOR I POMAGAC KLUBA
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi