Utrčao je na teren, a onda mu je Obradović opalio vaspitnu

Od siline udarca mu sa glave pale naočare

Utrčao je na teren, a onda mu je Obradović opalio vaspitnu

E. Oštraković

Košarkaši Partizana postali su prvaci ABA lige nakon što su u petoj utakmici na svom parketu ostvarili pobjedu protiv Crvene zvezde.

Jasno je bilo nekoliko minuta prije kraja da će Partizan postati prvak, te je krenulo veliko slavlje navijača domaćeg tima.

Neki su ipak pretjerali do te mjere da su nekoliko sekundi prije kraja krenuli da utrčavaju na parket kako bi proslavili pobjedu.

Trener Partizana Željko Obradović primjetio je jednog navijača koji je utrčao do klupe Partizana, te je odlučio da mu "opali vaspitnu".

Došao je Obradović do njega te ga je ošamario, a navijaču su od siline udarca pale naočare sa glave.

Oglasi

Koliko je ljut bio Obradović najbolje pokazuju gestikulacije prema navijaču da vrijeme još nije isteklo i da napusti teren.

Nakon što je utakmica završena, odmah su navijači Partizana krenuli na teren da slave titulu ABA lige sa svojim igračima.

Nevjerovatna je bila atmosfera, zaista je teško reći da je nešto slično viđeno u posljednje vrijeme u glavnom gradu Srbije.

Beograd će dugo pamtiti navijanje koje su na večerašnjoj utakmici priredili navijači Partizana, te su pjesmom nosili svoj tim do pobjede.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Vrijedi istaći i to da su navijači Partizana postavili rekord za sva vremena kada je riječ o utakmici ABA lige, te je pitanje da li će ga neko nekada srušiti.

Naime, na večerašnjoj utakmici nalazi se čak 21.195 navijača, a to je apsolutni rekord svih vremena kada je riječ o ovom takmičenju.

Top Komentari

staimaba
Kao sto pjeva Rambo Amadeus: KARAKTER!
0 0
Fino alla Fine
Dingospo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi