Jedna jako lijepa slika dolazi iz dvorane u Koelnu

Navijači BiH i Slovenije zajedno

Jedna jako lijepa slika dolazi iz dvorane u Koelnu

Edmir Škorić

Bh. košarkaška reprezentacija od 17:45 sati u Koelnu igra svoju treću utakmicu na Eurobasketu.

Naš tim je na startu Evropskog prvenstva nadigrao Mađarsku, pružio dobar otpor Njemačkoj unatoč porazu, a danas igra kao autsajder protiv Slovenije predvođene NBA zvijezdom Lukom Dončićem.

Bez obzira kako se završi duel, mi ostajemo u igri za prolaz dalje, pošto nas očekuju još utakmice protiv Francuske i Litvanije.

No, da sada ne kalkulišemo, sačekat ćemo kraj meča, a ono što je lijepo za vidjeti su tribine Lanxess Arene u Koelnu.

Naime, navijači BiH zajedno sa navijačima Slovenije prate utakmicu. Bez obzira što nisu na istoj strani, smješteni su jedni pored drugih i bez ikakvih prepucavanja prate dešavanja na parketu.

I jedni i drugi svim srcem navijaju za svoj tim, a ovo je dokaz da se ipak ljudi iz zemalja sa ovih prostora mogu jednako dobro slagati bez obzira na prošlost.

Top Komentari

Mepa
Da se ne lazemo sve su to Bosanci ??
5 0
King_Kenny
...izgleda da sam baksuzan reprezentaciji danas,cim uprebacim da gledam ovi nam nabiju 8 razlike,cim ne gledam nasi izjednace...necu vise gledati...gledam ovaj cirkus od sudjenja Manchesteru...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi