Braća Nikole Jokića ponovo pravila haos u dvorani, na kraju su svi uzvikivali: "MVP, MVP"

Opet su u centru pažnje

Braća Nikole Jokića ponovo pravila haos u dvorani, na kraju su svi uzvikivali: "MVP, MVP"

Endin Čaušević

Denver Nuggetsi su u finalu Zapadne konferencije NBA lige deklasirali Los Angeles Lakerse sa 4:0 u seriji. I sinoć je briljirao Nikola Jokić koji je odigrao još jedan maestralan meč i odveo Denver u prvo finale NBA lige u historiji tog kluba, no glavna tema ponovo su bila njegova braća.

Jokić je odigrao maestralnu utakmicu i sinoć u Los Angelesu i vodio je Denver do velikog preokreta i četvrte pobjede u seriji koja je Nuggetsima osigurala prvo veliko finale NBA lige u historiji tog kluba.

Denver je slavio sa 113:111 i sa 4:0 je uspio da dobije finale Zapadne konferencije, a MVP titulu očekivano dobio je upravo Jokić.

No, nakon meča u centru pažnje ponovo su bila braća srbijanskog košarkaša koja su ponovo pravila haos tokom i poslije utakmice u Los Angelesu.

U prethodnom meču mogle su se čuti psovke s tribina i negodovanje Jokićeve braće na pojedine sudijske odluke, a čak su provocirali i legendarnog američkog glumca Jacka Nicholsona što je zgrozilo tamošnju javnost.

Oglasi

Jokićeva braća bila su u dvorani i u sinoćnjoj utakmici, a čini se da su ih kritike koje su dobili prije nekoliko dana samo dodatno motivisale.

Oni se ni ovaj put nisu suzdržavali u bodrili su svog brata, a također su se ponovo mogle čuti "sočne psovke" na našem jeziku kada god bi bila donesena neka odluka protiv Jokića i njegove ekipe.

Nekoliko zaštitara je bilo oko Jokićeve braće tokom cijele utakmice kako ne bi došlo do sukoba jer navijačima Lakersa nije bilo baš ugodno slušati sve njihove provokacije.

Međutim, na svu sreću sve je prošlo bez problema, a na kraju je Jokić došao do njih kako bi proslavili pobjedu, a oni su uzvikivali ponosno: "MVP, MVP".

Tu je bila i supruga košarkaša Denvera, Natalija, s njihovim djetetom, te su na kraju zajedno proslavili veliku pobjedu i plasman u NBA finale.

Top Komentari

Benz
Seljaci bahati... mozes ti iz sela ali selo iz tebe nikad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi