Američka sramota: Srbi u nevjerici zbog poniženja kojeg je doživjela Jokićeva žena!

Na paradi proslave titule

Američka sramota: Srbi u nevjerici zbog poniženja kojeg je doživjela Jokićeva žena!

Admin Čaušević

Supruga Nikole Jokića, Natalija, doživjela je pravo poniženje prilikom šampionske parade Denver Nuggetsa. Jedan od Amerikanac je bio neoprezan i moglo je doći do tragedije. 

Praktično cijeli Denver je izašao na ulice kako bi podršao šampione NBA lige, a Jokić kao najveća zvijezda ekipe je bio u prvom redu na krovu autobusa.

Osim srbijanskog asa u njegovom društvu su bila supruga Natalija, te malena kćerkica Ognjena koja je umalo nastradala.

Naime, jedan od neogovoranih navijača bacio je pivo na vatrogasno vozilo te je u lice pogodio Jokićevu suprugu Nataliju.

Sramota američkog navijača se mogla završiti mnogo gore, pošto je pivo za dlaku izbjeglo Ognjenu te je pogodilo Nataliju.

Oglasi

Intersantno da Jokić uopšte nisu burno reagovali na cijeli incident te su sve mirno podnijeli.

Jokić je nešto upitao suprugu dok je odložio limenku na pult. Počeo je klimati glavom nezadovoljan ponašanjem navijača, dok je Natalija mahala rukom.

Nažalost, parada nije mogla proći bez nesreće pošto je vatrogasno vozilo u kojem su bili košarkaši Nuggesta udarilo policajca koji je sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

Navijači Denvera su šokirani zbog svega što se desilo i nadaju se da proslava koja se čeka od osnivanja franšize neće biti obilježena tragedijom.

Inače, MVP finalne serije i nije bio previše zainteresovan za paradu jer mu se žurilo u Srbiju na konjske trke, ali je na kraju ipak udovoljio navijačima.

Podsjećanja radi, Denver Nuggetsi su po prvi put u svojoj historiji postali NBA prvaci nakon što su u finalnoj seriji sa 4:1 pobijediti Miami Heat.

Top Komentari

user1670945171
Koji kreten,jedini on fol porodicu poveo gore o majko moja
0 1
snupi
Sreca da je limenka izgleda bila prazna, inace nebi ovako prosla.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi