Šta bi bio Nikola Jokić da nije košarkaš? Imate pravo samo jednom pogađati

To je valjda jasno

Šta bi bio Nikola Jokić da nije košarkaš? Imate pravo samo jednom pogađati

Edmir Škorić

Košarkaški reprezentativci Srbije počeli su s pripremama za Olimpijske igre, a predovidt će ih sjajni košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić.

Košarkaši Srbije nalaze se u Staroj Pazovi, a tamo je nastao simpatičan video, gdje su igrači redom otkrivali šta bi bili da nisu košarkaši.

Nikola Jokić je dao očekivan odgovor na to pitanje: „Bio bih konjušar“. To ne čudi s obzirom na ljubav Jokića prema konjima. Posjeduje ergelu Dreamcatcher koja se nalazi u njegovom rodnom gradu Somboru. Dosad je uložio velik novac u kupovinu rasnih grla, iako ne zarađuje prevelik novac od utrka na kojima njegovi konji sudjeluju.

Odgovori Jokićevih saigrača bili su još luđi. Filip Petrušev je rekao da bi bio teniser, a Aleksa Radanov da bi bio kuhar ili fudbalski golman.

Nokola Jović bi, kaže, da nije košarkaš bio motorista, a Aleksej Pokuševski bi bio doktor. Nikola Milutinov i Uroš Plavšić bili bi kolege u molerskom ili zidarskom zanatu, a Aleksa Avramović bi radio u prosvjeti.

Oglasi

Nakon okupljanja u Beogradu, prvi dio priprema košarkaške reprezentacije Srbije biće održan u Staroj Pazovi. Ovo je važan period u kojem će igrači i stručni štab imati priliku da se posveti taktici, kondiciji i uigravanju tima pred izazovne mečeve koji ih očekuju.

Srbija prvi meč u takmičenju po grupama u Lilleu igra 28. jula protiv SAD, najvećeg favorita. Tri dana kasnije biće susret s pobjednikom kvalifikacionog turnira, a 3. avgusta s Južnim Sudanom.

Očekivanja od ove generacije su velika, a sa Jokićem i Bogdanovićem u ekipi, drugačije ne može da bude.

Podsjetimo, na spisku Svetislava Pešića su se našli: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, a Pešić je otkrio da je umesto Lučića pozvan Radanov.

Top Komentari

user1676157327
Bio bi jos jedan covjek sa autizmom
0 0
struja
Dobar stalski momak,najmanje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi