Nurkićeva posveta Ginobiliju izazvala negativne reakcije: Seljačino, nisko padaš!

Mnoštvo loših komentara

Nurkićeva posveta Ginobiliju izazvala negativne reakcije: Seljačino, nisko padaš!

Midhat Šljivak

Legendarni Argentinac Manu Ginobili objavio je kraj profesionalne karijere.

Nakon što je jedan od najboljih stranaca u NBA ligi svih vremena objavio kako završava karijeru, veliki broj košarkaša iz najjače lige prvaka oprostilo se od njega prigodnim porukama.

Isto je odlučio učiniti i bh. košarkaš Jusuf Nurkić. Centar Portland Trail Blazersa je na Instagram postavio fotografiju na kojoj polaže na koš i Ginobilija šalje na pod.

Iako je Nurkić ispod fotografije napisao "legenda", veliki broj NBA fanova smatra da je bh. košarkaš ovakvom fotografijom iskazao nepoštovanje prema legendi.

To su mu jasni pokazali u komentarima kojih je zaista veliki broj:

"Seljačino", napisalo mu je nekoliko korisnika ove društvene mreže, dok je jedan od njih dodao:

"Nisi mogao drugu sliku naći? Nisko padaš Nurk, sramota je to"...

Ovo su samo neki od komentara na fotografiju kojom je Nurkić zaista "upalio" ljubitelje košarke u najjačoj ligi svijeta.

Top Komentari

mlacenica1
Dobar, predobar igrac, ali i vanserijski papak
55 9
DeroVolk
Kvaliteta igre i odgoj su mu uvijek bili nesrazmjerno recipročni
42 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi