Obradović: Nismo zaslužili ovako visok trijumf

Trener Fenerbahčea iskren

Obradović: Nismo zaslužili ovako visok trijumf

Fenerbahče je večeras u Podgorici savladao Budućnost rezultatom 89:65 i tako ostao na prvom mjestu Eurolige sa omjerom 13-1.

Budućnost je većim dijelom prvog poluvremena pružala vrlo dobar otpor favorizovanom Feneru, ali je kvalitet gostiju došao do izražaja u nastavku susreta kada je i napravljena velika razlika.

"Odigrali smo dva suprotna poluvremena. Odbrana u prvom dijelu nije bila na visini zadatka, a Budućnost je kao sjajan tim to kažnjavala. U nastavku je sve izgledalo bolje, ali krajnji rezultat nije realan. Priznajem da nismo zaslužili ovako visok trijumf", rekao je trener Fenerbahčea Željko Obradović, koji je potom dodao:

"Jasno je da je neke košarkaše Budućnosti već stigao umor, jer nije lako igrati u ovom ritmu. Svjestan sam da moj kolega Džikić nema neki izbor igrača, a to je i odlučilo da se napravi ova razlika, koja na kraju nije realna. Budućnost je bila mnogo bolja nego što to rezultat pokazuje".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Lijepo je bilo ponovo gostovati u Podgorici. Hvala navijačima na toplom dočeku, a Budućnosti želim sve najbolje u nastavku sezone", zaključio je trofejni srbijanski trener.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije