Obradović pogledom "ubio" Grka: Sad me pitaš koju akciju da igramo?
Proslavljeni stručnjak je poznat kao jedan od najtemperamentnijih trenera u svijetu košarke

Legendarni trener nezadovoljan igrom

Obradović pogledom "ubio" Grka: Sad me pitaš koju akciju da igramo?

M. Šljivak

Fenerbahče je kao gost pobijedio Maccabi u Tel Avivu 74:70, a ponovo je u glavnoj ulozi bio trener turskog tima Željko Obradović.

Legendarni srpski trener nije mogao biti zadovoljan igrom svog tima u većem dijelu meča, ali je Fener na kraju ipak pobijedio.

Iako je Kostas Sloukas bio najefikasniji pojedinac sa 18 poena, Obradović je u finišu prvog poluvremena bio izuzetno ljut na Grka koji nije ispoštovao dogovor sa terena.

"Kosta, sad me pitaš koju akciju da igramo? Cijeli život čekate moje odluke, svi vi. Nemoj da odgovaraš kada upadneš u problem", vikao je srpski trener i pogledom je doslovno "ubio" grčkog košarkaša.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi