Pa, ovo se i na fizičkom pogodi: Promašaj stoljeća hrvatskog košarkaša

Krušlin se propisno obrukao

Pa, ovo se i na fizičkom pogodi: Promašaj stoljeća hrvatskog košarkaša

Košarkaška reprezentacija Hrvatske sinoćnjim porazom od Poljske ostala je bez šansi za Svjetsko prvenstvo u Kini.

Hrvatski košarkaši koje predvodi Dražen Anzulović izgledalo su u Varaždinu bezidejno, što su Poljaci iskoristili i još jednom im očitali lekciju, a konačan rezultat meča glasio je 69:77 u korist gostiju.

Među onima koji nisu bili na svom nivou je i Filip Krušlin. Iako je poznato kako je ovaj član Cedevite specijalista za trojke i da većinu svojih poena postiže iza linije 6,75 metara, ono što je promašio u sinoćnjem meču sa Poljskom jednostavno nema opravdanja.

U jednom trenutku meča Krulin se našao sam pod košem, svi su već vidjeli lagane poene za Hrvatsku, no onda ga je nešto omelo, samo on zna šta, i nevjerovatno je promašio koš dva puta zaredom.

“Ljudi moji, pa ovo je stvarno, što je previše, previše. Nedopustivo”, rekao je komentator Marin Mrduljaš Babo u nevjerici.

Igrači, kao i hrvatski selektor Anzulović, doslovno nisu mogli vjerovati. To se mora dati i na času fizičkog u osnovnoj školi.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi