Drama kakva se ne pamti na ovim prostorima
Foto: KK Partizan

Dvije trojke u dvije sekunde

Drama kakva se ne pamti na ovim prostorima

E. Škorić

Košarkaši Partizana poraženi su nakon dva produžetka od Budućnosti sa 101:99 u Beogradu. U posljednje dvije sekunde viđene su dvije trojke.

Nešto više od sekunde Miller-McIntyre pogađa za Partizanovih 99:98, a onda uz zvuk sirene Danilo Nikolić gađa tricu i za pobjedu Budućnosti u regionalnom derbiju.

Definitivno meč koji će se pamtiti i šteta samo što publika nije mogla da na licu mjesta uživa u spektakularnoj košarci.

Justin Cobbs je sa 27 poena vodio Budućnost do pobjede, dok je Danilo Nikolić ubacio 21, ali definitivno mu pripada epitet igrača utakmice s obzirom da je postigao tu trojku za pobjedu. Ognjen Jaramaz je kod Partizana ubacio 24 poena, a Codi Miller-McIntyre 21.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Watch the unbelievable ending of the #ABALiga match of the round between KK Partizan and KK Budućnost VOLI. WHAT A GAME! 🔥🔥🔥

Posted by AdmiralBet ABA League on Saturday, October 10, 2020

Top Komentari

Realist
Vrhunska utakmica. Nikolićeva utakmic za pamćenje bez promašaja
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi