Grobari se bacili u potragu za kovrdžavom ljepoticom, ostali su zatečeni kada su saznali ko je ona

Navijačica Partizana

Grobari se bacili u potragu za kovrdžavom ljepoticom, ostali su zatečeni kada su saznali ko je ona

Edmir Škorić

Košarkaši Patizana sinoć su nakon velikog preokreta pobijedili Maccabi u Beogradu sa 88:79 i tako nastaviti sa borom za plasman u samu završnicu Eurolige.

Bila je to jako bitna pobjeda crno-bijelih i 11. u Euroligi i sa omjerom 11-10 nalaze se na devetom mjestu. Meč je počeo na nevjerovatan način, gosti su vodili 16:0, imali su maksimalnih +24, ali Partizan je priredio malo čudo i na kraju došao do velike pobjede.

Veliku pažnju u beogradskoj Areni je privukla i navijačica Partizana, Snimatelj meča je u jednom trenutku uočio kovrdžavu ljepoticu, a ona je ubrzo postala viralna.

Na snimku se vidi kako iz sveg glasa viče "Partizan" nakon nestvarnog preokreta, zbog čega su navijači Partizana počeli da je pretražuju na internetu i svi su se pitali ko je ona.

Oglasi

Na kraju su se šokirali kada su shvatili da je riječ o poznatoj glumici Anji Pavićević, koju ljubitelji filmova pamte iz filmova "Ime naroda" i serije "Močvara".

"Spoj emocije i ljepote", napisao je navijač Partizana ispod videa sa navijačicom Anjom. "Ne daj Bože da iko ikad snimi moje reakcije... a ovoj djevojci svaka čast na svemu", dodaje drugi navijač.

Anja Pavićević, srbijanska glumica i strastvena navijačica Partizana

Ljepotica je starstvena navijačica Partizana i kad god može, prati utakmice crno-bijelih, a njeno lijepo lice naravno svi žele da vide na tribinama, kao i oni pored malih TV ekrana.

Partizan je veliki klub, Beograd jako veliki grad i naravno često na tribinama viđamo razne 'face', ali svima je posebno drago vidjeti lijepu i zgodnu djevojku koja iz sveg srca bodri svoj tim.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

I na mečevima Crvene zveze viđaju se slične scene. Beogradski timovi bez ikakve sumnje imaju najbolje atmosfere u Euroligi i mečevi ovih timova pravi su spektakli zahvaljujući desecima hiljada navijača koji od prve do posljednje minute navijaju za svoj tim.

Dešavalo se prije da zvijezde drugih evropskih timova kao što su Real ili Barcelona ostanu zaleđeni na centru dok hiljade navijača Zvezde ili Partizana pjeva klupsku himnu. To su zaista stvari koje treba doživjeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi