Potencijalni trade: Mirotić napušta Bullse?
EPA

Odlazi kod kolege iz reprezentacije

Potencijalni trade: Mirotić napušta Bullse?

E. Ganibegović

Prema posljednjim informacijama koje stižu iz NBA lige, a prenosi ih ESPN, Nikola Mirotić bi mogao napustiti redove Chicago Bullsa.

Naime, procurile su vijesti, koje također izvještava Salt Lake Tribune, da je Utah Jazz u razgovorima s Chicago Bullsima za potencijalnu trgovinu koja uključuje španskog beka.

Zapravo, diskuje su veoma ozbiljne. Zato nemojte biti iznenađeni ako Mirotića uskoro vidimo u istom dresu kao i Rickyja Rubija.

Nikola je u dosadašnjem dijelu sezone igrao sjajno. Prosječno postiže 17,4 poena i skuplja sedam skokova po utakmici, dok na parketu provodi 25 minuta.

Iako u njegovom ugovoru postoji "no-trade" klauzula, on je spreman postati slobodan igrač i promijeniti sredinu nakon 15. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi