Noćna mora za Real: Partizan ima poluvrijeme iz snova
FOTO: EPA

Šta se dešava u Madridu?

Noćna mora za Real: Partizan ima poluvrijeme iz snova

H. Zilić

U toku je majstoriica četvrt finala Eurolige između Partizana i Real Madrida. Peti meč se igra u Madridu i nije dobro za Real trenutno.

Nakon prvog poluvremena Partizan ima vodstvo od velikih 16 poena razlike.

Na semaforu je 39:55 za beogradsku ekipu.

Beogradski tim je do prednosti došao odličnom serijom početkom druge četvrtine, a vezali su i mini seriju tri minute prije kraja prvog poluvremena.

Prednost Partizana je i činjenica da Edy Tavares najbolji košarkaš Reala ima tri lične greške što je svakako dobra vijest za izabranike Željka Obradovića pred start drugog poluvremena.

Real je u nekoliko situacija imao brzoplete akcije i ne baš izrađene šuteve.

Oglasi

Partizan igra smireno i sada imao vrlo značajnu prednost.

Vidjet ćemo kava odgovor Kraljevi imaju u drugom poluvremenu, moraju se što prije probuditi ako žele plasman na Final Four jer nakon ove utakmice nema popravnog.

Džanan Musa je najbolji pojedinac Reala u prvom poluvremenu. Bh. reprezentativac je ubacio devet poena, dodao četiri skoka i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Kod Partizana nezaustavljiv je Kevin Punter sa 16 ubačenih poena.

Partizan ima sve u svojim rukama i kako stvari stoje već su pogledom u Kanuasu, vidjet ćemo šta donosi drugo poluvrijeme.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adnan73
Mario Hezonja je uspio biti najlošiji igrac u sportu kojeg je igro Edin Bavcic.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi