Rijad Smajlović pojačao KK Promo
Mladi centar pojačaće ekipu iz Donjeg Vakufa na unutrašnjim pozicijama (FOTO: Facebook)

Lider A1 lige doveo pojačanje za drugi dio sezone

Rijad Smajlović pojačao KK Promo

E. Dindić

U subotu se nastavlja takmičenje u A1 košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine. 

Lider prvenstva, ekipa Proma, na svom parketu ugostit će Bošnjak, a u toj utakmici, po prvi put u dresu domaće ekipe, nastupit će i Rijad Smajlović.

Smajlović će pojačati ekipu iz Donjeg Vakufa na poziciji centra, koja je bila dosta deficitarna u prvom dijelu sezone. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za: Bosnu, Bošnjak, Vogošću, Kakanj, Vitez i Igman Burch.

Sigurno je da će sa dolaskom centra ekipa iz Donjeg Vakufa još odlučnije ući u drugi dio sezone kako bi pokušala da izbori Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Podsjetimo, ekipa Proma se nakon prvog dijela sezone u A1 ligi nalazi na prvom mjestu sa osam pobjeda i samo dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi