15

Komentari (15)

Ajax11
Ignokea jaca sada
criticos
Paaa, eto bila bi to dobra utakmica protiv SFRJ: Dragic, Doncic, Osman, Bog.Bogdanovic, Boj.Bogdanovic, Micic, Bjelica, Saric, Pokusevski, Vucevic, Jokic, Marjanovic, Nurkic, Zubac
Realist
Imam neki osjecaj da SAD nece osvojit zlato ove godine.
user1582456981
Imam osjecaj da ti pojma nemas, ko im moze parirati.???
Babuka1
I ja mislim da nece ove godine.
makelele
Prebrutalni, jedino utopijska reprezentacija Jugoslavije bi mogla parirati ovim svemircima. Cak bi smio se usudit reci, da bi ih jedino tako bilo moguce pobjediti. Nema vise nikog na svijetu ko bi im mogao parirati. Mozes napraviti reprezentaciju Juzne Amerike, Azije, Zapadne Europe, Afrika, Sjeverni i Juzni Pol, nema znaci...
Rigel
Pod košem onako, srednja žalost. Ali zato ovi na vanjskim pozicijama jedu malu djecu doručak.
Blablsblblabl_s
Adebayo,Love,Lopez pod kosem,zasto srednja zalost?
Rigel
Zato su su centri Love i Lopez sve samo ne top klasa. Adebyo i Green su cetvorke, onako, nije da nema boljih... Ostatak ekipe na vanjskim pozicijama su sve all star igraci.
Babuka1
Adebayo igra zadnje dvije sezone strasnu kosarku...
Rigel
Stoji tvrdnja. Od Bama je na 4. trenutno bolji mozda samo Randle. Na 5. Antony Davis. Realno, kakvu vanjsku liniju imaju i pored ovih sto su pozvani (steph, kyrie, kawhi, t. Young, p. George, j. Butler, d. Mitchel...), ovi ispod kosa su smjesni. Oni vanjski igraci bi havariju napravili.
Blablsblblabl_s
Bam je klasicni centar,a moze igrati poziciju PF-a sta pricas druze. To sto ga Heat koristi malo drugcije to je nesto sasvim drugo.
Rigel
206 cm je sve, samo nije visina za klasičnog centra.
Blablsblblabl_s
Dobro druze,eto nek bude tvoja zadnja ;)
DelPiero
@Rigel tako je, sa zdravim Davisom bi to dosta bolje izgledalo. A i realno najbolji centri u NBA i nisu amerikanci (Embid, Jokic, Gobert, Towns)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.