Legendarni košarkaš sve otkrio u knjizi

Pippenova osveta Jordanu: Ja sam bio pravi lider Bullsa

12

Komentari (12)

BigBabo
Scottie Pippen is the man, Bulls wouldn't have won six titles without him. Jordan will always be the man, we gotta give credit where is due because Pippen deserves it.
muftup_skoro
robert horry zasluzuje dokumenta rac
Blablsblblabl_s
Istina je da Bullsi bez tebe nisu bili taj tim,Rodman bez tebe nije bio na nivou,ali Jordan je uvjek bio na nivou,s tobom ili bez tebe,jedan je Air Mike.
C.Banks
Pored Džordana da je bilo četiri Džanana Musa osvojio bi šest prstenova. Oni su ga samo gledali i divili se kako leti i sve završava kako hoće. Džordan je bio kombinacija Kurija i Lebrona i plus još talenta
vedin
Malo si ga pretjerao
opasni_medo
@C.Banks Slažem se da je Jordan bio ključan u tom timu, ali ne zaboravi da je u Bullsima igrao od 1984. i da je na prvu titulu čekao do 1991. godine. Naravno, napredovao je kao igrač u tom vremenu, ali tek kad se posložio pravi tim mogli su do titule. Horace Grant je bio fantastično krilo, B.J. Armstrong je solidno pokrivao poziciju play-a, a Paxson je bio nevjerovatan šuter. Tim se nešto izrotirao kasnije, ali i dalje su to vrhunski igrači, Rodman, Kukoč, Kerr... Svakako, glavna osovina Jordan-Pippen.
dinass
Grantu se nisam mogao sjetiti imena
Zulfikar
Koliko godina je proslo dok je Jordan oceo da osvaja titule. Pricas gluposti....
barbarexit
Prvo nista strasno on nije predstavljen u Last Dance. Imaju dvije sporne situacije u kojima je Michael jednom rekao da mu je bila cudna Scotieeva glavobolja u duelima sa Detroitom cini mi se. U 7 utakmici,koju su lagano zijanili. A druga sporna situacija je komentar da iako Scotiee je bio nezasluzeno ispod prosjecno placen,bio je sebican jer je pola godine u zadnjoj sezoni ostavio tim na cijedilu. Michela su samo zanimali trofeji,iako je postovao Pipena ,i njegovu odluku,sa druge strane takmicarske je imao pravo.. Jednostavno film je pokazao Jordana zasto je najveci pobjednik u historiji sporta. Ko zeli shvatiti sustinu shvatice. Ko na njega gleda kao dobricka i heroja,nije to space jam .
Twista
Ostao si sam godinu i po, nisi uspio da dodjes do finala konferencije, pa si dizao patiku i kahao na AIR znak da se vrati…svi ste igraci Jordan je levat, pa ne mogu da vjerujem…
dinass
Covjece i kad se Jordan oprostio ti nisi imao zadnji sut u Bulsima vec Toni tako da mozes laprdat okolo a ko je gledao tada kosarku dobro zna kome je isla zadnja lopta i za koga su se radile sve akcije u Bulsima.Istina je da bez njega nebi bilo mozda 6 titula ali isto mogu reci svi,za prve tri i Peris,Armstrong i ostali a za drugi triplet Toni,Rodman,Longli,Ker i ostali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.