Ljepotica je danas bodrila svog muža na Mundobasketu, a onda panično počela da trči po dvorani

Bila je uzrujana i zabrinuta

Ljepotica je danas bodrila svog muža na Mundobasketu, a onda panično počela da trči po dvorani

Edmir Škorić

U derbiju 2. kola grupe F Svjetskog prvenstva u košarci danas su snage odmjerili Slovenija i Gruzija, a pobjedu je odnijela selekcija koju je predvodio sjajni Luka Dončić.

Slovenci i Gruzijci ostvarili su pobjede u 1. kolu, a večeras je praktično bila borba za prvo mjesto u grupi. Slovenci su na kraju bili bolji, zahvaljujući Luki Dončiću koji je ubacio 34 poena uz 10 skokova i šest asistencija, a njegov tim slavio je sa 88:67.

Utakmicu je obilježio i jedan sudar u trećoj četvrtini Jake Blažiča i Tornike Shengelie. Slovenac je izvukao deblji kraj i odmah je otišao u svlačionicu, te se više nije vraćao u igru.

S druge strane, Shengeliji se ukazala pomoć na klupi, ali je on ušao u igru nekoliko minuta kasnije, mada nije previše pomogao Gruziji koja je već bila na konopcima.

Dok je Shengelia ležao na parketu, djelujući u prvi mah ozbiljnije povrijeđen, njegova lijepa supruga bila je jako zabrinuta i počela je trčati prema njemu kako bi se uvjerila da je dobro.

Oglasi

Ljepoticu je inače režiser TV prijenosa u nekoliko navrata hvatao u kadar, dok je sa ostatkom gruzijskih navijača bodrila košarkaše te zemlje.

Na kraju je mogla odahnuti jer je sa Shengelijom bilo sve u redu.

Supruga gruzijske zvijede sa sinom pratila utakmicu

Sloveniji ostaje duel sa Zelenortskim ostrvima, a Gruziji je potrebna pobjeda nad Venecuelom za plasman u nokaut fazu.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi