Sjajna akcija Srbije i još bolja asistencija Jokića

Prvi meč SP-a u Kini

Sjajna akcija Srbije i još bolja asistencija Jokića

Otvoreno je Svjetsko košarkaško prvenstvo u Kini, a upravo je završeno prvo poluvrijeme prvog meča na turniru - duela Srbije i Angole.

Srbija je na poluvrijeme otišla prednošću od 50:32, a najefikasniji među Đorđevićevim izabranicima je bio Bogdan Bogdanvić sa 16 poena.

Odličan je do sada bio i Nikola Jokić koji je imao nekoliko sjajnih poteza, a izdvaja se i njegova sjajna asistencija za Milutinova u samom finišu druge dionice.

Nikola Jokić je u prvih 20 minuta utakmice postigao osam poena, bez promašaja iz igre, a dodao je i tri skoka i dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi