Slovenci su bijesni zbog onog što su doživjeli danas: "Ovo mora da je šala"
Foto - Screenshot

Ostali bez prijevoza

Slovenci su bijesni zbog onog što su doživjeli danas: "Ovo mora da je šala"

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Slovenije jedan je od glavnih favorita za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Slovenci brane titulu iz 2017. godine, a nalaze se u grupi koja se igra u Kelnu, gdje su još selekcije Litvanije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Francuske i Mađarske.

Aktuelni evropski prvak utakmicom protiv Litvanije počeo je prvenstvo. Međutim, pred samu utakmicu dogodila se zaista nevjerovatna situacija.

Organizatori u Kelnu napravili su ogroman propust. Nije bilo organizovanog prijevoza sa košarkaše Slovenije iz hotela u dvoranu i nastao je ogroman problem.

Košarkaši su se uspjeli snaći. Pozvali su taxi i otišli su u dvoranu gdje se igra meč s Litvancima.

Na organizatore se požalio Goran Dragić. Javno ih je odlučio prozvati na društvenim mrežama.

Oglasi

"Bravo. Za evropske prvake nema organizovanog prijevoza na utakmicu. Ovo mora da je šala. Barem smo uhvatili taxi nakon 20-ak minuta", napisao je Dragić uz ironičnu oznaku 'odlična organizacija'.

Snimci s ulica Kelna pokazuju kako Slovenci nisu bili baš presretni što moraju taxijem na utakmicu i ovo je svakako veliki propust.

Mnogi tvrde da je ovo namjerno urađeno kako bi se opstruisao slovenački tim pred važan meč, no to su samo navodi određenih ljudi na društvenim mrežama.

Goran Dragić je bio MVP prošlog prvenstva Evrope. Igrao je sjajan i s tada mlađahnim Lukom Dončićem pored sebe je pokorio Evropu.

Top Komentari

SarajFK
Slovenac je slovencu-slovenka!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi