U Srbiji su svi ostali iznenađeni: Jokić bez majice i sa čašom viška proslavio srebro

Niko ga nije očekivao na proslavi

U Srbiji su svi ostali iznenađeni: Jokić bez majice i sa čašom viška proslavio srebro

Haris Zilić

Košarkaši Srbije osvojili su srebro na minulom Mundobasketu, a po dolasku kući navijači su im priredili nevjerovatan doček u Beogradu i pozdravili su ih gromoglasnim aplauzima i skandiranjem.

Iako oslabljeni i bez Nikole Jokića, izabranici Svetsilava Peršića odigrali su fenomenalan turnir.

Tako je Srbija dobila nove sportske heroje, a srebro je znao proslaviti i Jokić.

Iako nije bio sa reprezentacijom na Mundobasketu, Jokić je proslavio srebro na jednom od partija na koji je došao i iznenadio kolege i društvo, a očigledno se maksimalno opustio.

Oglasi

Bez majice i uz čašu viška Jokić je sa društvom proslavljao srebro Srbije.

Mnogi su u Srbiji kritikovali Jokića jer je odlučio da ne nastupi na Mundobasketu, navodno je želio da se odmori nakon teške sezone, a nakon slavlja komentar bi mogli biti još žešći.

Nikola Jokić je MVP NBA lige, osvojio je i naslov sa Denverom, a ovo ljeto je odlučio da uzme produženi odmor što se nije dopalo javnost i navijačima u susjednoj Srbiji.

Košarkaši Srbije će još malo slaviti srebro, a nakon toga kreću klupske obaveze.

Nove reprezentativne akcije su kvalifikacije za Eurobasket, a ono što je najvžanije za Srbiju, osigurali su nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi