Brutalno izdanje i partija karijere Kenana Kamenjaša!
FOTO: ABA liga

Studentski Centar savladao Igokeu

Brutalno izdanje i partija karijere Kenana Kamenjaša!

H. Zilić

U 11. kolu ABA lige Studentski Centar je u sjajnoj košarkaškoj predstavi savladao Igokeu sa 93:90.

Utakmica je protekla većinom u izjednačenoj igri, igralo se koš za koš, tako da se i ušlo u uzbudljivu završnicu gdje su se bolje snašli košarkaši iz Podgorice.

Studentski Centar je do trijumfa predvodio bh. reprezentativac Kenan Kamenjaš koji je odigrao brutalnu partiju, a vjerovatno i utakmicu karijere.

Kamenjaš je meč priveo kraju sa fenomenalnim učinkom od 26 poena, devet skokova i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kod pobjedničke ekipe treba izdvojiti i Edwardsa sa 20 poena i pet asistencija.

U redovima Igokee raspoložen je bio Starks koji je susret priveo kraju sa učinkom od 18 poena i devet asistencija, dok je Radanov postigao 17 poena.

Top Komentari

user1597698961
Silan je Bosnjacki Inat ,bravo kameniii majstoree. Nije mogao bolji protivnik za vrhunski mec od ovih smradova iz sela kod laktasa
7 1
user1582456981
Pa sad da je utakmica karijere i nije, mlad je imat ce on njih jos takvih i bolji mnogoo Boze samo da ga zdravlje posluzi.. Sljedeca stepenica Eurocup ili Euroliga.. Bravooo Kamenii
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti