Sve je riješeno, Srbija vodi sa 19 razlike, a onda je Jokić poludio i 'raznio' Hacketta
Jokić je poludio i oborio Hacketta na pod

Nervoza pred kraj meča srbijanskog košarkaša

Sve je riješeno, Srbija vodi sa 19 razlike, a onda je Jokić poludio i 'raznio' Hacketta

S. Pašalić

Košarkaška reprezentacija Srbije je danas u 3. kolu grupe D Svjetskog prvenstva savladala Italiju sa 92:77.

Italija je držala priključak u prvom poluvremenu, a i početkom treće četvrtine je uspjela smanjiti prednost Srbije na samo 2 poena, ali je nakon toga ekipa Aleksandra Đorđevića ubacila u brzinu više i riješila meč.

Ipak, iako je Srbija imala veliku prednost u posljednjoj četvrtini, pred sam kraj meča se i dalje vodila velika borba te je na kraju i zaiskrilo između dva igrača.

Naime, Nikola Jokić je krenuo na koš Italije, a Daniel Hackett ga je pokušavao zaustaviti te ga je u jednom trenutku čini se i jako udario po ruci.

To je iznerviralo košarkaša Srbije koji je zatim nasrnuo na Hacketta te ga je odgurnuo i oborio na parket, a igrači oba tima su spriječili veći incident.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

ZoLovernj
Srbijaaaa
0 10
gumenakita
sto pisete o smrdama
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi