U bh. klubu razočarani: "Kako se zagrijati, kako igrati?"
Foto: KK Turbina Jablanica

Utakmica odigrana u nemogućim uslovima

U bh. klubu razočarani: "Kako se zagrijati, kako igrati?"

S. Grebović

Ovog je vikenda nakon zimske pauze nastavljeno takmičenje u košarkaškoj A1 ligi, a svoj susret ovog kola odigrali su košarkaši Radničkog i Turbine.

Domaći tim je slavio rezultatom 95:83, ali gosti su bili poprilično razočarani uslovima koji su vladali u dvorani.

Naime, dvorana u Goraždu nema grijanje, pa je uoči meča u njoj izmjeren jedan stepen.

"Međutim ono što nije ok su uslovi za igru u dvorani. Smatramo da se utakmica nije trebala ni igrati, jer je pred sami početak temperatura iznosila jedan stepen. U ovakvim uslovima se nije moglo bolje... Čestitamo našim momcima za borbenost i hvala Bogu pa su svi zdravi završili utakmicu. Idemo dalje", istakli su iz jablaničke ekipe.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Turbina je nakon ovog poraza pala na treću poziciju i sada je na omjeru 8-4, a Radnički je na mjestu ispod sa pobjedom manje.

Top Komentari

Tahir
Oficial page od kluba je ne pismen??
1 5
Rajvosa2019
Za zdrav duh i zdravo tjelo - super je to da malo momci budu cvrsci / mogli su ubaciti pec i grijat se cumurom - i stare auto gume dobro gore
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti