Varupa, Dragolj i Bajramović nova imena
Namik Varupa u Čelik stiže iz Travnika, gdje je prošle sezone bio najbolji igrač kluba

OKK Čelik zaključio listu pojačanja

Varupa, Dragolj i Bajramović nova imena

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Košarkaši Čelika pripremaju se za početak nove sezone u A1 ligi. 

Zeničani su ove za razliku od prošle sezone na vrijeme krenuli s pripremama, a također igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu pojačan je za trojicu novih košarkaša.

Kako smo ranije i pisali, Zeničani su uspjeli zadržati kostur ekipe od prošle sezone, a pojačali su se s Namikom Varupom, Benjaminom Bajramovićem, te Kerimom Dragoljem.

Iako je postojala mogućnost da Amerikanac Ladon Singleton, koji je trenirao s Čelikom prošle sedmice ostane u Zenici, ipak ovaj košarkaš neće ostati u klubu, tako da je prelazni rok kada je u pitanu OKK Čelik zaključen.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Sada slijede utakmice i uigravanje prije početka sezone u kojoj su ambicije visoke, a mnogi smatraju da Čelik ima tim za prvo mjesto i povratak u društvo najboljih klubova u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi