Visok poraz KK Gračanica na domaćem terenu od KK Igman Burch

Novi poraz Gračanlija

Visok poraz KK Gračanica na domaćem terenu od KK Igman Burch

E. Oštraković

Košarkaši Gračanice poraženi su na domaćem terenu od Igman Burcha sa 92:63.

Gosti su upisali jako vrijedu, ali i sasvim visoku pobjedu na gostovanju u Gračanici, a njihova maksimalna prednost bila je čak +31 na ovom susretu.

Gračanlijama je ova utakmica došla nakon teškog poraza u Sarajevu protiv Bosne, a da stvar bude gora nekoliko igrača nije nastupilo na ovom susretu zbog povreda.

Već u prvoj četvrtini se vidjelo da će Gračanica imati težak zadatak jer su imali zaostatak od četiri poena, ali u igri se vidjelo da se jako muče.

U drugoj četvrtini igrači Igmana pokazali su da žele pobjedu na ovom susretu, a ekipu Gračanice u igri je održavao kapiten Mešetović. Na odmor se otišlo pri rezultatu 35:43 za goste.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Drugo poluvrijeme bilo je savršeno za goste koji su pogađali bukvalno sve i nakon treće četvrtine imali su prednost od 25 poena.

Posljednja četvrtina bila je rutinski odrađena i na kraju konačan rezultat glasio je 92:63 za sjajnu gostujuću ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi