"Vrijeđaće nas i pljuvati, ali ako pobijedimo to trijumf  čini mnogo slađim"
Košarkaš Budućnosti imao je zanimljvo izlaganje pred sutrašnju mjastoricu

Edwin Jackson pred sutrašnji susret protiv Crvene Zvezde

"Vrijeđaće nas i pljuvati, ali ako pobijedimo to trijumf čini mnogo slađim"

E. Dindić

Sutra je na rasporedu peta utakmica finala ABA lige između Crvene Zvezde i Budućnosti. Onaj koji slavi u sutrašnjem susretu obezbjedio je učešće u Euroligi za narednu sezonu.

Edwin Jackson bio je jedan od najzaslužnijih za pobjedu protiv Crvene Zvezde u drugoj utakmici.

U razgovoru za medije u Crnoj Gori osvrnuo se na sutrašnju petu utakmicu u Beogradu.

"Ostavićemo srce na parketu. Nemamo prednost domaćeg terena, ali peta utakmicu sutra će posebna za sve nas. Biće teško , publika će učiniti sve da oni slavi, ali to su momenti za koje se živi. Srećni smo što smo izborili taj susret, nismo željeli da izgubimo na našem terenu", rekao je Jackson te dodao:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Igrao sam u velikim dvoranama, pred mnogo ljudi, ali nekada stvari odu izvan sporta. Niko ne voli da bude ispljuvan, pogotovo kada ne može da odgovori. To je bilo kukavički, da me neko od njih vidio na ulici, zna da to ne bi smio da uradi. Takva nas klima sutra očekuje u Beogradu, znate da će vas navijači vrijeđati i pljuvati, ali ako pobijedite to trijumf čini mnogo slađim", završio je Jackson.

Podsjetimo, peta utakmica između Crvene Zvezde i Budućnosti na rasporedu je sutra sa početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi