Zbog bakljade ispred hotela igrači Zvezde imali besanu noć

Vatren doček u Podgorici

Zbog bakljade ispred hotela igrači Zvezde imali besanu noć

S. Grebović

Večeras je na raspored treća utakmica finalne serije ABA lige između podgoričke Budućnosti i beogradske Crvene Zvezde.

Trenutni rezultat u seriji je 2-0, a igrači šampiona Srbije večerašnjom eventualnom pobjedom i osvajanjem ABA prstena stekli bi pravo na učešće u Euroligi naredne sezone.

Prve dvije utamice bili smo riješeni bilo kakve rezultatske neizvjesnosti, budući da je Zvezda u ta dva susreta slavila kombinovanom razlikom od čak 57!

Gostujući košarkaši su jučer stigli u Podgoricu, smjestili se u hotel, večerali i krenuli na odmor. Međutim, pitanje je koliko su uspjeli da se odmore i opuste jer su najvatreniji domaći navijači ispred hotela do dugo u noć glasno pjevali i palili baklje.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Bilo kako bilo, večerašnja treća, a možda i odlučujuća utakmica igrat će se u dvorani Morača sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi