Živiničani ne odustaju od play-offa, bit će i pojačanja
Košarkaši KK Živinice u ponedjeljak će početi sa pripremama za drugi dio sezone, gdje će pokušati ostvariti svoj cilj a to je opstanak u A1 ligi.

Uprava i stručni štab zadovoljni rezultatima u prvom dijelu sezone

Živiničani ne odustaju od play-offa, bit će i pojačanja

E. Oštraković

Od ponedjeljka sa pripremama za nastavak prvenstva kreću košarkaši Živinica. 

Kako nam je rečeno iz kluba, niko ne bi trebao napustiti ekipu, ali Uprava ne isključuje mogućnost da se dovede nekoliko kvalitetnih pojačanja.

Također, saznali smo da je obavljeno par razgovora sa određenim igračima, ali s obzirom da ništa nije zvanično dogovoreno iz KK Živinice nisu htjeli izlaziti sa imenima u javnost.

"Zadovoljni smo dosadašnjim radom i rezultatima, nalazimo se u zlatnoj sredini, a samo jedna pobjeda dijeli nas od play-offa. Ukoliko i ne bude dogovora sa igračima sa kojim pregovaramo, mi vjerujemo u naš mladi tim koji jako dobro funkcioniše. Uz naših par iskusnih igrača na dobrom smo putu da ostvarimo zacrtane ciljeve, a to je prvenstveno opstanak u A1 ligi, a uz malo sreće ni doigravanje nam nije daleko. Želimo naglasiti i da nas niti jedna ekipa nije nadigrala, kao i da smo dvije utakmice nesretno izgubili sa samo dva poena razlike, ali naravno to je draž košarke", saopštili su iz KK Živinice.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

Drugi dio sezone u A1 ligi počinje 2/3. februara, ali prije toga biti će odigrane utakmice jedanaestog kola koje su pomjerene zbog loših vremenskih neprilika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi