Ševčenko je upoznao 18-godišnju šarmantnu djevojku i zamalo uništio vlastiti brak

Zaslijepila ga ljepotom

Ševčenko je upoznao 18-godišnju šarmantnu djevojku i zamalo uništio vlastiti brak

Edmir Škorić

Legendarni ukrajinski napadač Andrej Ševčenko 2004. godine je osvojio Zlatnu loptu i jedan od najboljih golgetera u novijoj historiji fudbala.

Ševčenko je igrao za velikane kao što su Dinamo Kijev, Milan i Chelsea, a tokom Evropskog prvenstva 2012. godine tada 35-godišnji Ukrajinac upoznao je 18-godišnju manekenku iz Bugarske Nadyju Gospodinovu.

Iako je imao čvrst brak sa Amerikankom Kristen Pazik, bivši kapiten ukrajinske reprezentacije nije odolio šarmu mlade ljepotice, pa ju je pri upoznavanju zamolio za broj telefona.

Djevojka nije odbila, a ubrzo su se u bugarskim medijima pojavili dokazi da su ona i Ševčenko započeli tajnu vezu.

Nadya je bila jedna od djevojaka koje su učestvovale u organizaciji Evropskog prvenstva, vjerovatno kao volonterka, budući da je od djetinjstva svako ljeto posjećivala Ukrajinu, gdje joj žive rođaci.

Oglasi

Kada je Ševčenko iznenađeno shvatio da je Bugarka, a ne Ukrajinka, zatražio je njen broj telefona. Od tada su se međusobno zvali i komunicirali na društvenim mrežama. Na pitanje postoji li između njih nešto više od prijateljstva, Nadya je odgovorila s tajanstvenim osmijehom.

Ipak, ubrzo su mediji prestali da pišu o njoj i slavnom Ukrajincu, a on je godinama samo jačao svoj brak sa Amerikankom Pazik. U jesen 2012., nekoliko mjeseci prije nego što su mediji optužili Ševčenka za preljub, Kristen je rodila njegovo treće dijete, sina Aleksandra.

Slavni par trenutno ima četiri sina, a osim Aleksandra imaju Jordana koji je rođen 2004. godine, potom Kristijana rođenog 2006. i Ryder-Gabriela. Najmlađi sin rođen je 2014. godine.

Legendarni Ukrajinac radio je kao selektor svog nacionalnog tima, a nakon toga je trenirao Genou, no nije se proslavio u trenerskim vodama, dok je nevjerovatne stvari radio kao napadač ponajprije Milana, a potom i Chelseaja.

Oglasi

U bogatoj i velikoj igračkoj karijeri osvojio je Ligu prvaka s Milanom, Scudetto, Superkup Italije, a čak šest puta je izabran za najboljeg fudbalera Ukrajine.

Ispod pogledajte nekoliko fotografija bugarske manekenke koja je očarala Ševčenka kada ju je ugledao na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

Oglasi