Ivan Rakitić ugostio i poklonom obradovao poznatog bh. folkera - U Sevilli je upoznao i legendu
Anid Ćušić sinoć je navijao za Sevillu, a bio je poseban gost hrvatskog internacionalca, Ivana Rakitića.

Velika čast za Anida Ćušića

Ivan Rakitić ugostio i poklonom obradovao poznatog bh. folkera - U Sevilli je upoznao i legendu

Eldar Ganibegović

Legendarni hrvatski fudbaler, Ivan Rakitić, sinoć je ugostio poznatog bh. pjevača, Anida Ćušića. Obradovao ga je posebnim poklonom, a ovaj Mostarac tamo je sreo i upoznao i još jednu legendu.

Sinoć je Sevilla u okviru 20. kola španske Primere ugostila Alaves. Nije se dobro završilo po domaći tim, jer su gosti slavili rezultatom 2:3.

Tenaglia i Garcia pogađali su za 0:2 u prvom dijelu, Mir i Ocampos su donijeli izjednačenje Sevilli u drugom, no Duarte u 90. minuti golom donosi muk na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu.

Ivan Rakitić ugostio Anida Ćušića

Specijalni gost na Ramon Sanchez Pizjuanu sinoć je bio iz Bosne i Hercegovine. Radi se o pjevaču Anidu Ćušiću, koji je slavu stekao 2018. godine pobjedom na regionalnom muzičkom takmičenju, Zvezde Granda.

Poznat je Anid Ćušić kao veliki zaljubljenik u fudbal. Osim što ga prati i rekreativno igra, kolekcionar je dresova o čemu je ne tako davno govorio u intervjuu za SportSport.

Oglasi

Dodao je novi vrijedan dres u svoju impresivnu kolekciju. Jasno, radi se o dresu Ivana Rakitića koji ga je potpisao riječima: "Za pajdu Anida od srca."

Ivan Rakitić i Anid Ćušić dobri su prijatelji. 

Rezultatom sigurno ni Rakitić ni Ćušić ne mogu biti zadovoljni, no bh. pjevač ima drugog razloga za sreću. Naime, u Sevilli je upoznao i legendarnog španskog fudbalera, Jesusa Navasa.

Susret ovjekovječen fotografijom. 

Koliko je Anid Ćušić zaljubljenik u fudbal dovoljno govori da je prošle sezone svoje vrijeme organizovao tako da prisustvuje na oba polufinalna meča Lige prvaka. Na finale u Istanbul nije mogao, no to planira napraviti ove sezone.

U svojoj kolekciji pored Rakitićevog ima dresove još nekoliko hrvatskih fudbalera. Izdvajaju se Kovačić i Oršić, a treba istaći i da je veliki prijatelj s dvojicom bh. reprezentativaca. Radi se o Radetu Kruniću i Vladanu Daniloviću.

Često ga možemo vidjeti i na Bilinom polju kada igra reprezentacija Bosne i Hercegovine. Kada god mu to vrijeme i poslovne obaveze dozvoljavaju, dođe da podrži našu reprezentaciju. 

Top Komentari

Sanska_Prangija
Jako bitno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi