"Najsnažnija djevojka na svijetu" ispunila obećanje zločincu Mladiću, sada na zub uzela Arnolda

Zbog rata u Ukrajini

"Najsnažnija djevojka na svijetu" ispunila obećanje zločincu Mladiću, sada na zub uzela Arnolda

Admin Čaušević

Mnogi sportisti kako sadašnji tako i bivši su do sada komentarisali ratna dešavanja u Ukrajini. 

Nekadašnji bodybuilder Arnold Schwarzenegger je putem društvenih mreža prije nekoliko dana poslao apel Vladimiru Putinu da Rusija hitno okonča svoj napad.

Nije se dugo čekalo na odgovor bivšoj holivudskoj zvijezdi. To je uradila Mariyana Naumova, svojevremeno četverostruka prvakinja svijeta u dizanju tegova.

[twitter]https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1504426844199669762[/twitter]

Arnold i Mariyana su se sreli 2015-godine kada je ruskinja kao 15-godišnjakinja uspjela na benchu podignuti 150 kilograma.

U obraćanju Schwarzeneggeru poručila mu je da otvori oči i da pogleda šta se dešava te ga je čak kritikovala što je šutio kada su se proruski seperatisti u Donbasu pobunili protiv Ukrajine.

Oglasi

Inače, Naumova ima poprilično radikalne stavove te bi se moglo reći da je "putinski" nastrojena, a vrlo se često fotografiše i s oružjem.

Svojevremeno "najsnažnija djevojka na svijetu" je dala i obećanje presuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću da će posjetiti Srbiju i Republiku Srpsku što je na kraju i uradila.

Top Komentari

hake
Bitch
8 2
Goran86
Fali njoj nesto drugo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi