24

Komentari (24)

Goran86
Fali njoj nesto drugo
user1646545334
Mnogo su bitni i jedno i drugo
hake
HamzaVojvoda
@hake reci joj to u lice pi co mala. To je borac za slobodu da joj Bog ucvrsti korake
kukuruz
Nije mi Rusija draga u ovom konfliktu, ali ovaj prodani prdonja se treba povući u neku rupicu i nikad više ne progovoriti. Amerikanci kad su protestovali protiv svog nepravednog režima, Schwarzenegger je bio napao narod. Sad bi kao da bude dobar. Ma idi u...
thekupus
Čuj protestovali protiv nepravednog režima. Daj uozbilji se. Po čemu je "nepravedan režim"? Jer nije dopustio luđaku da sruši demokratiju svojim lažima o pokradenim izborima? Znaš li da su ti što su protestovali ubili 4 policajca koja su ih pokušala zaustaviti da potpuno unište središte vlade države? Jednog su čak zatukli aparatom za gašenje požara. I ti smatraš da je Arnold trebao šutiti o tome?
kukuruz
@thekupus Ma koja 4 policajca lažove jedan smrdljivi? Ubili 4 demonstranata i ti to braniš. Ashli Babbitt, Kevin Greeson, Rosanne Boyland, Benjamin Philips - svi demonstranti, nijedan policajac. Misliš da možeš pobjeći sa ovim, sve ima snimljeno samo da znaš! Trebaš da se stidiš a ne da negiraš ubistva. Znam da si ono ti maloprije uradio, misliš da mi se svetiš kao neki ljevičarski gej aktivizam. U stvarnom svijetu bi mi se sklanjao sa puta, i to znamo obadvoje! A sad cmizdri što nije svijet po tvome, i neće nikad ni biti.
thekupus
Pi.cko mala, zube bih ti razbio i za ovo što pišeš, i za ovo rasističko pisanje. Kukavico mala, opasan si dok si anoniman. Jadno.
kukuruz
@thekupus Volim što plačeš, uživam pravo. George Floyd umro od droge, zapamti to zauvijek. Ti si meni ovdje došao, i ne izmišljaj. Krivo ti, sav taj estrogen u tvom tijelu te natjerao da se pokušaš kačiti sa mnom ovdje.Idi sad na Reddit i raportiraj koliko si dudlao svom momku kur-- danas.
kukuruz
@nestofino Pročitaj autopsiju i naplači se, sojac. Seethe & cope.
NKZ1922
@kukuruz idi rokni se imbecilu.
kukuruz
@NKZ1922 Plači soyjak. I cope, jer to znaš najbolje raditi. Činjenica te uvrijedila. :D Tolko sam zadovoljan!
NKZ1922
@kukuruz to tvoje debilisanje je uvreda za svaki zdrav razum. A to sto si time zadovoljan pokazuje koliki si debil
kukuruz
@NKZ1922 To je samo vama uvreda koji zračite crnačke k1te u ustima dnevno. Ne ide vam za ruku crnačka propaganda pa vam je sad krivo do beskraja. Bog je grmljavinom uništio mural George Floyda u Ohio! :D A ti se nastavi kriminalcu klanjati, krmojedu jedan.
NKZ1922
@kukuruz hahahahahah yebo ti bog mater retardiranu
kukuruz
@NKZ1922 Kako se osjećaš znajući da ti je bog Đorđ Flojd ubijen i da je Bog razbio njegovu ikonu? Uspričaj malo još estrogena pa da kompletiraš tu svoju hormonsku tranziciju. Sadeta te iz anusa rodila, *****o jedno komunjarsko alkoholičarsko.
NKZ1922
@kukuruz Ma **** mi se i za Floydom i za crncima. To je van svake teme. Poenta je da si ti jedan imbecilni degenerik kakvog mati samo jednom rodi. I onda sama sebe proklinje zbog toga.
Vjerovatno te zena ili stara redovno cuckala sa crnackom kurcinom, pa imas ocite traume od toga
kukuruz
@NKZ1922 Ja nego što bi se toliko napalio o nečemu što se tebe ne tiče? Hahaha, kako loše lažes. Imaš štokholmski sindrom od koliko ti je crnaca mater trpalo, pa ti je zato krivo i sad ne možes prestati. Sjedi sad i plači i dalje, ja imam preča posla, a ti nemaš, jer si ljenguz i uhljeb glupi.
NKZ1922
@kukuruz Vjerujem, ako pod preca posla racunas gledanje BBC pornjave sa napaljenom starkom.
Sretno
kukuruz
@NKZ1922 A ta starka se zove Sadeta iz Gradačca. Idem uvesti putarinu kod njezine p--ke, promet je nevjerovatan i povećat će GDP za 30%.
NKZ1922
@kukuruz ?? Hahah ne znam tacno od koje vrste poremecaja patis, ali vjerovatno ima veze sa prisilnim gledanjem crnaca kako ti guze staru
kukuruz
@NKZ1922 Tanko, skroz tanko. Izgubio si jbg. Tješi se kako znas, jer ti mati neće biti dostupna do daljnjeg, ima red klijenata da tješi. A sad fajront, klempo.
NKZ1922
@kukuruz Joj kakve gluposti frajer ispisa, ne vjerujem. Jedini koji je izgubio u svoj ovoj prici je onaj ko je stvorio takav nusprodukt abortusa. Bar sam sto se toga tice u cistom, jer takvu incelcinu ne bih nikad mogao napravit
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.