Bonusi na Fantasyju: Mozzart nagrađuje najbolje

20 igrača po 10 KM

Bonusi na Fantasyju: Mozzart nagrađuje najbolje

E. Škorić

Ovog vikenda igra se osmo kolo Premijer lige BiH i nastavljaju se uzbuđenja, a samim tim dodatno se zakuhava u ligama na SportSport.ba Fantasyju.

MOZZART kladionica kao jedan od pokrovitelja Fantasyja od ovog kola dijeli bonuse najboljima u iznosu od 10 KM. Tako će 20 najboljih za osmo kolo na svoj račun na kladionici MOZZART dobiti po 10 KM.

Ono što sigurno raduje brojne igrače, ova praksa neće biti samo za ovo kolo već i za svako naredno, što će jasno biti dodatni motiv svima da izaberu što bolje igrače i osvoje što više poena.

Da biste se prijavili i kreirali svoj tim na SportSport.ba Fantasy Premijer ligi potrebno je da kliknete OVDJE. Ukoliko nemate račun na MOZZART kladionici, možete ga napraviti OVDJE



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi