"Kada dolaziš u Madrid?" - Procurile poruke Ronalda s manekenkom

Barbara se brzo razočarala

"Kada dolaziš u Madrid?" - Procurile poruke Ronalda s manekenkom

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih nogometaša koje je svijet ikada vidio. Nogometni maestro svojim je nogometnim sposobnostima izgradio popriličnu bazu fanova. Osim toga, poznat je kao veliki zavodnik i zbog svog izgleda očarava mnoge žene širom svijeta.

Ronaldo je godinama bio pravi srcelomac. Počelo je kada je došao u Manchester United iz Sportinga. Imao je dugu povijest veza prije nego je pronašao sadašnju zaručnicu Georginu Rodriguez.

Među djevojkama koje su bile na neki način na Ronaldovom radaru bila je i manekenka iz Italije Barbara Gambatesa, koja je nedavno objavila da ju je Portugalac "startao" tako što joj je poslao poruke.

U jednom od svojih nedavnih TikTok videa, Gambatesa je podijelila neke od svojih privatnih razgovora s Ronaldom. Moglo se vidjeti da je igrač jako zainteresovan za susret s njom i raspitivanje o njenom mjestu boravka.

Oglasi

U razgovorima, Ronaldo ju je pitao: "Odakle si?" Ona mu je zatim odgovorila da je iz Napolija. Igrač je dalje nastavio razgovor pitanjem: "Kada dolaziš u Madrid?"

@barbaragambatesa02

👀

♬ On the river Avicci - Daniel Burke

Razgovor je zatim poprimio koketni tok kada je manekenka odgovorila: "Kad god želiš". Međutim, nikad se nisu sreli. Igrač je poslao nasmijani emoji nakon što ga je manekenka zamolila da dođe u Italiju kako bi ga vidjela. Nadalje, Ronaldo je počeo da ignoriše njene poruke.

Ronaldo je uvijek bio vrlo popularan među damama. Igrač je izlazio sa nekim najljepšim ženama na svijetu, uostalom bio je godinama u vezi sa ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Oglasi

Jordana Jardel prva je Ronaldova djevojka nakon što je postao profesionalni nogometaš 2003. Par je ubrzo prekinuo, pošto je on otišao u Manchester i ubrzo postao svjetski popularan.

Britanska manekenka, Gemma Atkinson, i indijska glumica, Bipasha Basu također su govorile da su hodale s mladim igračem još 2007. Nadalje, Cristiana Ronalda povezivali su i s holivudskim djevojkama, Paris Hilton i Kim Kardashian. Međutim, nema potvrda o tome je li igrač ikada hodao s nekim od njih dvije.

Irina Shayk je bila Ronaldova ozbiljna veza od 2010. do 2015. godine. Bivša zvijezda Real Madrida potom se upustila u kratku vezu sa TV reporterkom Lucijom Villalon, da bi naposljetku srce predao sadašnjoj partnerici Georgini Rodriguez.

Oglasi

Ronaldo je Georginu upoznao 2016. godine kada je bila pomoćnica u prodaji u Guccijevoj trgovini u Madridu. Igrač je susret opisao kao trenutak ljubavi na prvi pogled u svom životu. I dalje su jako sretni u svojoj vezi, a zajedno imaju petero djece.

Nedavno je bilo raznih glasina i kako je njihova ljubav pri kraju te kako situacija nije tako bajna kao što izgleda, mada i jedno i drugo konstantno poriču takve navode i tvrde da su sretni.

Oglasi