Potresno svjedočenje na suđenju Alvesu - Rekao je: "Ti si moja mala ku**ica i ušao u nju"
Prva svjedokinja se pojavila pred sudom (AP Photo/Hassan Ammar)

Nevjerovatno svjedočenje

Potresno svjedočenje na suđenju Alvesu - Rekao je: "Ti si moja mala ku**ica i ušao u nju"

Midhat Šljivak

Nekadašnja fudbalska zvijezda Daniel Alves (41) već je više od godinu dana u zatvoru po optužbi za silovanje 23-godišnje djevojke u decembru 2022. godine. Suđenje je počelo jučer, a prva svjedokinja bila je prijateljica žrtve koja je s njom bila te večeri u klubu.

Daniel Alves je upropastio veliko fudbalsko ime optužbom za silovanje. Brazilcu je jučer u Barceloni počelo suđenje i već prvog dana svjedokinja optužbe je imala potresno svjedočanstvo.

Prijateljica žrtve koja je tu noć bila za stolom s Alvesom umalo je i sama postala žrtva. Međutim, za razliku od prijateljice uspjela se izvući

"Stajao je on, imao je je ljigav stav, stavio mi je ruku na leđa i gotovo mi je dodirnuo stražnjicu. Odmakla sam se od stola, doslovno sam sjela sama, a prijateljica mi je zatim rekla da joj je dirao međunožje."

Potom je krenula otkrivati detalje koje je čula od rođake žrtve.

Oglasi

"Pozvala me rođaka žrtve. Poznajemo se od djetinjstva i nikad je nisam vidjela da toliko plače. Rekla je da je 'ušao unutra i jako je povrijedii'. Sve smo plakale", kroz suze je svjedočila uplakana svjedokinja.

"Tražile smo od nje da slučaj prijavi policiji. On je u početku odbijala tvrdeći da joj neće vjerovati. Htjela je samo ići kući".

Objasnila je potom šta se dešavalo njenoj prijateljici u susretu s Alvesom. Tvrdi da odnos nije bio uz pristanak.

"Ne, ne. Nije ga htjela", navodi svjedokinja i dodaje kako nije vidjela da je atraktivno plesala s fudbalerom. Istakla je: "Zgrabio ju je i bacio na pod i rekao joj da je njegova mala kurva", navodi ona.

Alves je u ogromnom problemu i sve su prilike da ga čeka dugogodišnja robija.

Oglasi

Djevojka u jako lošem stanju, Alvesu prijeti 12 godina zatvora

Djevojka koja je optužila Alvesa za silovanje trenutno je u jako lošem stanju. To je na suđenju otkrila prijateljica.

"Jako je loše. Smršala je dosta, pokazuje znake anksioznosti, nema previše prijatelja jer ne vjeruje više nikome. Cijelo vrijeme misli da je neko gleda", otkriva svjedokinja.

Advokati optužbe za bivšu fudbalsku zvijezdu traže kaznu zatvora 12 godina i novčanu nadoknadu žrtvi od 150.000 eura. Suđenje se nastavlja u narednom periodu.

Podsjetimo, Brazilac je tokom bogate karijere osvojio brojne trofeje. Nastupao je za Sevillu, Barcelonu, Juventus i PSG, a posljednje dane karijere proveo je u Meksiku.

Top Komentari

Mel_Glupson
Kakav ste vi debilni portal .. šta je ovo ..ko da ga četalji vode oni sa bradama pesnitavim
1 0
USABIH
"Najbolji primjer je Vladimir Jugović kada je Srbija u pitanju. Ima ih veoma puno, ali ih nema u medijima jer im nisu interesantni. Medije više zanima neka budala koja je prokockala sve, koja se drogira, tuče ženu... Poznajem čovjeka koji je osvojio Lige prvaka, ozbiljne novce zaradio, ima ženu i djecu, a vozi se tramvajem. Međutim, u većini slučajeva nogometaši nisu dobar primjer za mlade", dodao je.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi