Amra pričala o sinu Daniju, pa se uključio Edin: "Na koga li je, na koga li je?"

Naslijedio je fudbalske gene

Amra pričala o sinu Daniju, pa se uključio Edin: "Na koga li je, na koga li je?"

Eldar Ganibegović

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko i njegova supruga Amra zajedno imaju četvoro djece, od čega jednog dječaka. Sudeći prema dijelu intervjua koji su zajedno dali, Dani Džeko je od babe naslijedio fudbalske gene.

Edin i Amra Džeko već dugo su najpoznatiji bh. par. Kapiten naše reprezentacije i bh. manekenka zajedno su od 2011. godine, kada je Edin bio član Manchester Cityja i s ovim timom bio na pripremama u Los Angelesu.

Na ludi kamen stali su 2016. godine. Iste godine rodila se i njihova prva kćerka, Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, 2021. godine kćerku Daliju, a u januaru ove godine i treću kćerku, Hanu.

Dakle, Edin i Amra imaju četvoro djece, od čega jednog sina koji je već do sada dosta puta pokazao da voli fudbal i da je naslijedio fudbalske gene od svog babe.

U jednom intervjuu koji su zajednički dali Amra i Edin, Amra je govorila o Daniju i njegovoj ljubavi prema fudbalu, a zanimljivo retoričko pitanje postavio je Edin.

Oglasi

"Dani je, mislim, opsjednut loptom, fudbalom, tatom, igračima", rekla je Amra, a Edin je uz osmijeh na licu dodao: "Na koga li je, na koga li je?".

Edin Džeko najbolji je fudbaler u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine, no sigurno je da se niko ne bi ljutio da njegov sin bude i uspješniji od oca.

Podsjetimo, nakon Rima i Milana, poznati par sada će živjeti u Istanbulu gdje je Edin Džeko potpisao dvogodišnji ugovor s turkim velikanom, Fenerbahčeom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije