Sin legende Fenerbahcea u akciji s famoznom nimfomankom: "Pas mog oca živi bolje od mene..."

Učestvuju u reality programu

Sin legende Fenerbahcea u akciji s famoznom nimfomankom: "Pas mog oca živi bolje od mene..."

Admin Čaušević

Sin legendarnog napadača odlučio je da se prijavi u jedan reality show s ciljem da osvoji špansku glumicu Carlotu Bozu o čijoj se požudi za muškarcima naširoko priča u Španiji. U prilog tome ide i činjenica da se prijavila ovakvu vrstu programa.

Nekoliko kandidata će pokušati da osvoje Bozu, a među njima je i sin Davida Guize, legendarnog napadača Fenerbahcea i bivšeg španskog reprezentativca koji sa 43 godine i dalje aktivan pošto nastupa za niželigaša Rotu.

Cristian Guiza je i ranije nastupio na nekoliko reality programa u Španiji, a među prvim stvarima koje je rekao Bozi je ta da nema ništa sa svojim ocem.

"Našao sam se bez ičega, bez mogućnosti da odem kući i morao sam zatražiti pomoć od Nuri Bermedez, ona je ta koja me odvela ljkaru i bila je tu kad mi je trebala", rekao je Cristian o jednoj od bivših žena svog oca.

Cristian Guiza je odlučan da osvojio špansku glumicu

"Uvijek sam putovao s ocem jer su mu dali skrbništvo. Ali imali smo problema i sada nemano nikakav odnos. Sada mu pokušavam pokazati da mogu ići dalje i da mogu srediti stvari bez njega."

"Ne znam šta je razlog što me ostavio. Ima impresvinu vilu i novu porodici. Pas mog oca živi bolje od mene. On čak i ne zna da li sam spavao na ulici."

Oglasi

Cristian se pokušao baviti fudbalom. Igrao je napadača i krilo, ali sada radi kao konobar. Ima veliki broj tetovaža, a Bozi je objasnio da voli i skateboarding te da bi jednog dana volio biti DJ.

Inače, glumica Boza ima 22 godine, postala je popularna u Španiji glumeći u pojedinim serijama, međutim svojim pikantnim fotografijama na društvenim mrežam veliki je mamac za mušku publiku.

Tokom karijere Guiza je 2008. godine uspio osvojiti Evropsko prvenstvo za Španijom što je svakako njegov najveći uspjeh, dok je iste godine bio i prvi strijelac La Lige sa 27 golova.

Posebno ga pamte navijači Fenerbahcea gdje je proveo tri sezone i igrao je zaista fantastično. S tim klubom je osvojio titulu prvaka i Kup Turske.

Dani Guiza je sa Fenerbahceom osvojio Kup i prvenstvo Turske

Profesionalnu karijeru je počeo još 2008. godine, aktivan je i sa 43 godine te se još uvijek nema namjeru penzionisati.

Top Komentari

Kyle8812
E ovo me fakat zanimalo,što ne preimenujete str u pornhub? Dajte mi bodove na fantasy-ju **** mi se za turke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi