Pozvala Dušana Tadića da joj priđe, a kada je čuo šta ga ona pita odmah joj je rekao: "Ne, ne..."
Dušan Tadić je čuo da ga neko doziva u mix zoni, a onda je čuo njeno pitanje...

Zanimljiv video iz mix zone

Pozvala Dušana Tadića da joj priđe, a kada je čuo šta ga ona pita odmah joj je rekao: "Ne, ne..."

E. Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea pobijedili su sinoć Spartak iz Trnave sa ubijedljivih 4:0, a ponovo su bilistali Edin Džeko i Dušan Tadić. Upravo je srbijanski reprezentativac bio u centru pažnje zbog onoga što je jedan od novinara snimio dok je Tadić prolazio pored njega u mix zoni.

Fenerbahče je zaigrao sinoć u najjačem sastavu protiv Spartaka i uspio je da dođe do pobjede kojom je turski velikan izborio prvo mjesto u grupi, te se plasirao u nokaut fazu Konferencijske lige.

Ovaj tim do pobjede su po ko zna koji put ove sezone vodili Edin Džeko i Dušan Tadić koji su imali glavne uloge u sinoćnjem meču.

Džeko je konačno zaigrao od prve minute u Konferencijskoj ligi i to je znao da iskoristi jer je zabio dva gola, dok su Tadiću upisane dvije asistencije za gol Kadioglua i autogol kojeg je postigao Takac.

Nakon što je Fenerbahče uspio da ispuni cilj i dođe do prve pozicije u grupi vidjelo se da je to bio dodatni vjetar u leđa za igrače ovog tima koji u prvenstvu vode veliku bitku s Galatasarayjem za prvo mjesto.

Oglasi

Za vikend je Fener slavio u gradskom derbiju protiv Bešiktaša ponovo zahvaljujući Džeki i Tadiću, a Srbin je tada privukao pažnju jer je nakon utakmice otišao na koncert popularne turske pjevačice Sibel Can.

   Dušan Tadić uživao prije nekoliko dana na koncertu turske pjevačice Sibel Can, a fotografi su to zabilježili

Upravo zbog toga su ga pojedini novinari čekali u mix zoni, a kada se Tadić pojavio i krenuo ka autobusu jedna novinarka ga je pozvala kako bi mu postavila pitanje, a srbijanski veznjak se nasmijao kada je čuo šta ga pita.

"Ideš li večeras ponovo na koncert", pitala je novinarka, a Tadić se samo nasmijao i kratko odgovori: "Ne, ne".

Ovaj video pojavio se i na društvenim mrežama, a navijači su Tadiću poručili da stalno treba izlaziti navečer i da mu to niko neće zamjeriti ukoliko nastavi na terenu da i dalje pruža tako odlične partije.

Džeko i Tadić zaslužni za čak 42 gola Fenerbahčea

Poznato je da su Džeko i Tadić bez obeštećenja stigli u Fener, a kakva pojačanje je dobio turski velikan najbolje pokazuje činjenica da su oni bili direktno uključeni u čak 42 gola koja je ovaj tim zabio u dosadašnjem dijelu sezone.

Tadić je na 27 mečeva dao 11 golova i upisao osam asistencija, dok je Džeko odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima i uspio je da postigne 16 golova i doda još sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Džeko je stigao u Fenerbahče nakon što mu je istekao ugovor u Interu, dok je Tadić stigao iz Ajaxa također po isteku saradnje s tim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije