Zar i ti Davide? Izgleda da je Beckham sve prevario, otišao je kod hirurga i napravio čudo na licu

Englez negira, ali...

Zar i ti Davide? Izgleda da je Beckham sve prevario, otišao je kod hirurga i napravio čudo na licu

Admin Čaušević

Slavni fudbaler i određena vrsta modne ikone David Beckham predmet je glasina i nagađanja o plastičnim operacijama. Glasine upućuju na to da je Englez možda bio podvrgnut zahvatima poput botoxa ili punila za lice kako bi zadržao svoj mladolik izgled. 

Poznat po svojim iznimnim fudbalskim vještinama, Beckham je također stekao slavu svojim modnim osjećajem i sponzorskim ugovorima postavši modna ikona i tiha patnja velikog broja pripadnica ljepšeg spola.

Unazad godinama se špekuliše kako se Beckham podvrgava plastičnim operacijama. Glasine su medijima počele kružiti medijima i javnošću sredinom 2000-ih. Neki su ljudi nagađali da je možda bio podvrgnut zahvatima kao što su botox ili fileri za lice kako bi održao svoj mladolik izgled.

Međutim, važno je napomenuti da Beckham nikada nije javno potvrdio niti demantovaoove glasine, međutim pojedini detalji upućuju da je bivši fudbaler Reala i Manchester Uniteda radio na uljepšavanju svog lica.

Fudbalska legenda je u prošlosti obećala da se nikada neće podvrgnuti estetskoj operaciji ili koristiti botox, ali čini se da nedavne fotografije 48-godišnjaka pokazuju da ima mnogo glađe čelo nego prije.

Oglasi

Beckham je navodno koristio injekcije Botoxa kako bi smanjio pojavu bora na licu, a neke su glasine sugerisale da je možda bio podvrgnut tretmanima punila za lice kako bi poboljšao svoje crte lica ili zadržao mladolik izgled.

Beckham se također suočio s glasinama o postupcima transplantacije kose kako bi se riješili problemi povezani s gubitkom kose ili povlačenjem linija kose i ta promjena je nekako najuočljivija.

Beckham prije i poslije transpalatacije kose

Iako Englez nikada nije potvrdio transplantaciju kose ili određene kozmetičke zahvate, fotografije "prije i poslije" najbolje potvrđuju razliku. U prošlosti je kod Beckhama bila uočljiva pojava ćelavosti, međutim to više nije slučaj.

Također, vruća je tema da je Beckham imao zahvate poput operacije nosa, blefaroplastike, podizanja očiju i lica.

Iako ne priznaje priznaje da je bio na zahvatu botoxa, posebno je upečatljiva promjena na području čela i jasno se može vidjeti da fudbalska ikona izgleda drugačije.

Mnogo slavnih fudbalera je radilo određene korekcije na svom licu pa i Beckhamovo "uljepšavanje" ne dolazi kao iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi