Nedavno u suzama govorio o teškom djetinjstvu, sada umire od smijeha zbog kazne za parkiranje

Pohlepni Englez

Nedavno u suzama govorio o teškom djetinjstvu, sada umire od smijeha zbog kazne za parkiranje

Edmir Škorić

Otišao je sa prijateljem nogometašem na ručak u luksuzni restoran u Manchesteru, ali ga je po povratku dočekala kazna za nepropisno parkiranje na vjetrobranu njegove skupocjene "mašine".

Bivši saigrači iz Tottenhama Dele Alli i Sergio Reguilon uživali su na ručku u centru Manchestera, a po povratku ih je dočekala kazna za nepropisno parkiranje.

Nekadašnjem engleskom reprezentativcu, Dele Alliju, to je bilo očito jako smiješno. Morat će da plati 60 funti, ali s obzirom na novac koji je zaradio u karijeri, to mu neće predstavljati veliki problem.

27-godišnjak se vratio u Everton nakon što je bio posuđen u Turskoj Bešiktašu, ali još nije nastupao zbog povrede mišića. Što se Reguilona tiče, on je prošle sedmice stigao na posudbu u Manchester United, te će do kraja sezone nositi dres Crvenih vragova.

Alli i Reguilon zajedno su u Spursima odigrali 22 meča (istovremeno da su bili na terenu), a u utorak su bili jako raspoloženi dok su se vraćali sa uskunog ručka.

Oglasi

Na kraju su snimljeni kako ulaze u ljubičasti Lamborghini Urus od preko 250.000 eura, a čiji je vlasnik Dele Alli.

On je svojevremeno blistao u Tottenhamu, važio za jednog od najboljih veznjaka Evrope, ali danas nije ni sjena od tog igrača.

Dele Alli šokirao je javnost nedavno nevjerovatnim intervjuom. Kontroverzni nogometaš je kroz suze pričao o teškom djetinjstvu koje je imao, zlostavljanju, dilanju druge i mnogim drugim stvarima.

"Kad sam imao šest godina zlostavljala me mamina prijateljica jer je moja mama bila alkoholičarka, a onda su me poslali u Afriku da naučim disciplinu i onda sam vraćen kući."

"Sa sedam sam počeo pušiti, a onda sam sa osam počeo prodavati drogu. Jedna starija osoba mi je rekla da ne bi zaustavili klinca na biciklu pa bih se vozio uokolo s loptom, a ispod bih imao drogu."

"S 11 godina me s mosta objesio tip sa susjednog imanja. Sa 12 sam usvojen, ali od tada je bilo kao da me posvojila nevjerojatna porodica. Nisam mogao naći bolje ljude da učine ono što su učinili za mene. Ako je Bog stvorio ljude, to su bili oni, bili su nevjerovatni i puno su mi pomogli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi