Sestra raskrinkala Maradonine kćerke: Nikad ga nisu posjetile, pustite ga da počiva u miru
Foto - Screenshot

Ana Maradona se oglasila

Sestra raskrinkala Maradonine kćerke: Nikad ga nisu posjetile, pustite ga da počiva u miru

M. Šljivak

Diego Maradona preminuo je prije sedam dana u 60. godini života. 

Njegove kćerke Dalma (34) i Giannina (31) optužile su tetku Anu da je iskorištavala Diega dok se brinula o njemu, a ona se nakon toga odlučila javiti i opovrgnuti sve optužbe.

"Govore da sam naplaćivala da budem uz brata i zaista ne znam otkud im to? Neka slobodno provjere da li mi je išta dao. Da je tako, ne bih imala dugova, ne bih imala nikakvih troškova. Sve to mogu potvrditi. Ove djevojke će platiti za to, zapamtite", rekla je Ana i nastavila je:

"Moja djeca, kao ni djeca mojih sestara nisu živjela na Diegov račun. Apsolutno niko. Bio je velikodušan, davao nam je ponekad nešto, ali ništa više od toga. Nismo zavisili nikad od njega. One bez njega ne bi bile ništa zbog načina na koji su živjele. Pustite ga da počiva u miru".

Zatim je i ona iznijela optužbe na račun kćerki.

"Njega su kćerke napustile. Kada su došle da ga posjete? Nikad, nikad, zapatite to", poručila je Ana.

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
Ovi Argentinci sto se vrte oko Maradone su prava ciganija
3 0
Penderinos
Ma poštene djevojke bananu jedu kašikama
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi