Seksipilna Arapkinja završila kod Messija u kući, položaj njene ruke skamenio Antonelu

Fotografija kruži internetom

Seksipilna Arapkinja završila kod Messija u kući, položaj njene ruke skamenio Antonelu

A. Čaušević

Leo Messi je cijelog živoga zaljubljen u jednu ženu i nikada nije bio sklon "vratolomijama" van kreveta. Sjajni Argentinac je dugo godina bio u vezi sa Antonelom Roccuzzom, a ovaj par je stao na ludi kamen 2017. godine.

Messi broji svoje posljednje dane u Parizu nakon što je saopštio odluku da će karijeru nastaviti u Interu iz Miamija. Argentinac odlazi daleko od Evrope i sigurno više neće biti medijski zapažen kao što je to bio slučaj do sada. 

Tokom sedmice čuveni kapiten Gaučosa je dao nekoliko intervju, prvo je to uradio za katalonske medije kada je obrazložio svoju odluku zašto neće potpisati ugovor sa Barcelonom.

U četvrtak je red bio na novinare iz Saudijske Arabije koje je Messi ugostio u svom domu u Parizu, a među njima je bila i jedna atraktivna brineta. 

Messi ima posebnu vezu sa tom arapskom zemljom prvenstveno radi sponzorskih ugovora koji mu donose ogroman novac pa i nije čudo zašto radi intervjuea sa tamošnjim novinarima. 

Oglasi

Prilikom druženja nastala je i fotografija zbog koje sigurno nije bilo svejedno Messijevoj dugogodišnjoj supruzi Antoneli Roccuzzo.

Naime, internetom kruži fotografija Messija i atraktivne Arapkinje, a mnogi su odmah primjetili položaj lijeve ruke atraktivne novinarke koja se nalazila oko Messijevog struka.

Atraktivna novinarka iz Saudijske Arabije je bila u Messijevom domu u Parizu

Sve se dešavalo dok je Antonela bila zauzeta snimanjem određenih promotivnih kampanja za dječiju odjeću pa sigurno i njoj kako bilo i drugoj supruzi nije drago vidjeti svog muža u društvu atraktivne i privlačne žene makar na nekoliko sekundi.

Inače, Messijev brak je poprilično idiličan, do sada sa Antonelom nikada nije bilo problema, barem javno. Njih dvoje zajedno imaju trojicu sinova Thiaga (11), Matea (8) i Ciru (4).

Nakon što su zajedno cijeli život živjeli u Evropi od ljeta za njih počinje nova avantura pošto će stanovati u Miamiju, a navodno je odlazak na Floridu bila i Antonelina želja.

Mogao je Messi završiti u Saudijskoj Arabiji i uzeti ogroman novac, ali kako je sam istakao sada želi da uživa u miru i daleko od velike pozornice.

"Ideja je bila ukoliko se ne vratim u Barcu da napustim Evropu. Želio sam se maknuti od velikih pozornica i posvetiti se porodici", poručio je Messi.

Top Komentari

NKZ1922
Pa hocel mu na qrac stavit ruku, yebem ti mater glupu i ko tebi dade da pises clanke
9 0
Manijakcolonia
Izgleda da je nize Messi stavio ruku, ona onako ravno, dok on ruku prema dole, ali svakako puca Antoneli k za sliku
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi