Karius je spao na to da mu Diletta traži novi klub - Velikan ju je već odbio
Loris Karius i Diletta Leotta očekuju prinovu i voditeljica želi da Nijemac nađe klub u Italiji (Foto: EPA)

Nijemac je bez kluba

Karius je spao na to da mu Diletta traži novi klub - Velikan ju je već odbio

Midhat Šljivak

Njemački golman Loris Karius (30) već nekoliko sezona pokušava karijeru vratiti na pravi put. Nesretnom čuvaru mreže sve je krenulo nizbrdo u finalu Lige prvaka 2018. godine kada je poklonio pobjedu Real Madridu nad Liverpoolom. Od tada mu je karijera u padu, pa nije nikakvo čudo što sada veću pažnju izaziva zbog veze s poznatom novinarkom Dilettom Leottom, koja mu navodno traži klub u Italiji.

Loris Karius je u posljednjih nekoliko mjeseci mnogo poznatiji po vezi s italijanskom novinarkom Dilettom Leottom nego po fudbalskoj karijeri.

Ona je svakako u velikom padu još od 2018. godine i finala Lige prvaka kada je skupo koštao Liverpool protiv Real Madrida i sve nakon toga je bilo veoma loše s njegove strane.

Posljednji tim za kojeg je nastupao je Newcastle. Za Svrake je upisao jedan nastup i još uvijek nije poznato hoće li nastaviti saradnju s njima iako su ga planirali kao rezervu za narednu sezonu.

Njegova izabranica Diletta Leotta čini sve kako bi Kariusu našla klub u Italiji. Pokušala je nagovoriti Inter da ga dovede, odbijena je, ali pokušat će dalje.

Oglasi

"Diletta Leotta sanja da njen partner dođe u Italiju. Ide tako daleko da je Interu predložila da ga dovede. To navijači nisu dočekali s oduševljenjem, pa će se sada fokusirati na Milan ili Monzu", piše Dagospia.

Razlog što Diletta čini sve da ga dovede u Italiju je činjenica da će u augustu postati roditelji. Par čeka kćerku i atraktivna novinarka žele da njen izabranik bude što bliže porodici.

Hoće li Diletta uspjeti da nađe klub Kariusu u Italiji ostaje nam da vidimo, ali gdje da dođe sigurno će biti provokacija na njegov račun.

Diletta o 'borbi' koju vodi u krevetu: "Zavisi od veličine..."

Loris Karius je postaje otac u augustu, a njegova izabranica Diletta Leotta na svijet će donijeti kćerkicu.

Poznati par privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi. Diletta uživa sa svojim izabranikom, a ističe kako nakon rođenja kćerke razmišlja i o braku s njemačkim čuvarom mreže.

Oglasi

"Razmišljam o braku, ali on me mora pitati da se udam za njega. Tu sam dosta tradiocionalna", poruka je atraktivne Dilette.

Seks tokom trudnoće mnogima je problem. I Diletta je ponekad u problemu jer joj je neugodno voditi ljubav zbog stomaka.

"Zavisi od veličine... Mislim na stomak", govori Diletta i dodaje:

"Muškarci drugačije vide kompletnu situaciju od žena. Nije psihološki dokazano da muškarci imaju želju za seksom u trudnoći i često mnogi ženu vide kao ormar i ne žele je uopšte dodirivati", poruka je ove voditeljice.

Oglasi

Najnovije vijesti