Diletta napravila haos na Instagramu zbog videa iz teretane, svi samo gledaju u njene grudi

Italijanska novinarka u centru pažnje

Diletta napravila haos na Instagramu zbog videa iz teretane, svi samo gledaju u njene grudi

Endin Čaušević

Iako se porodila tek prije nešto više od mjesec dana Diletta Leotta ekspresno se vratila u formu i izgleda zaista nevjerovatno, a video koji je objavila jučer iz teretane na Instagramu zaludio je muški dio publike širom svijeta.

Diletta je dobila dijete sa nekadašnjim golmanom Liverpoola, Lorisom Kariusom, s kojim je već godinu dana u ljubavnoj vezi, a kćerkici su dali ime Aria.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost u Italiji jeste da se Diletta samo par sedmica nakon poroda vratila svom poslu i na terene Serije A.

Ona je samo dvije sedmice nakon poroda izgledala zaista nevjerovatno i za ekspresno vrijeme svoju formu i fizički izgled uspjela je dovesti skoro do savršenstva.

Međutim, prelijepa italijanska novinarka pokazala je da to ne ide tako lako i da dnevno trenira po nekoliko sati da bi izgledala skoro savršeno i bila u top formi.

Oglasi

Upravo jučer objavila je na Instagramu video iz teretane na kojem je pokazala kako trči na traci, ali ni slutila nije kakvu pažnju će taj video izazvati kod muškog dijela publike.

U prvom planu našle su se grudi ove novinarke, a zbog vježbe koju je radila u tom trenutku najbolje je pokazala kakvim atributima raspolaže.

Ovaj video je za kratko vrijeme postao hit na društvenim mrežama, a mnogi su poručili da se Diletta vratila na velika vrata i pokazala je još jednom zbog čega ima takvu pažnju muškog dijela publike na Instagramu.

Inače, Dilettu na toj društvenom mreži prati skoro devet miliona ljudi.

Top Komentari

user1676286668
Čaus sta standardno dobar sa ovim perverzijama...
1 0
Mel_Glupson
Opet je čauš bacio jutarnju drkicu .. gad perverzni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi