Na upoznavanju ga je Eden Hazard udario nogom u rebra, sada zajedno "udaraju po votki"
Eden Zazard i Charlie Morgan sada su prijatelji.

Charlie Morgan je sada slavan

Na upoznavanju ga je Eden Hazard udario nogom u rebra, sada zajedno "udaraju po votki"

E. Ganibegović

Eden Hazard nedavno je završio karijeru kroz koju je imao i neke incidente. Sada se druži s čovjekom koji je bio dio jednog.

U oktobru 2023. godine Eden Hazard objavio je da završava fudbalsku karijeru. Uslijedilo je to nakon što je završio jako lošu epizodu u Real Madridu.

Redove Kraljeva pojačao (barem je trebao ustvari) u ljeto 2019. godine. Zbog brojnih povreda i viška kilograma nikada nije napravio ono što se od njega očekivalo.

Najslavniji period karijere proveo je u Chelseaju. Apsolutna je legenda ovog kluba, no u dresu Chelseaja napravio je i neke gluposti.

Eden Hazard i Charlie Morgan

Stigao je u Chelsea 2012. godine. U svojoj prvoj sezoni napravio je jedan ozbiljan incident i to s redarom na jednoj utakmici.

Oglasi

Chelsea je igrao na gostovanju kod Swanseaja. Rezultat je u 78. minuti utakmice bio 0:0, a Eden Hazard je bio itekako nervozan.

Redar na utakmici, tada 17-godišnji Charlie Morgan, uzeo je loptu i legao na nju da bi ukrao koju sekundu i ne dao loptu igračima Chelseaja.

To je itekako smetalo Edenu Hazardu. U pokušaju da mu je otme udario ga je i nogom u rebra.

Charlie Morgan nakon "duela" s Edenom Hazardom. 

Danas su njih dvojica pravi prijatelji. Charlie Morgan je jedan od najbogatijih ljudi u UK i proizvodi vodku.

Eden Hazard je na Instagramu objavio fotografiju s njim. Pozirali su s čašama vodke, a Belgijanac je napisao:

"Jedna dobra stvar kod umirovljenja je susretanje starih prijatelja. Prešao si dug put, prijatelju Charlie Morgan."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi