Navijač Real Madrida večeras je u jednoj rečenici rekao brutalnu istinu o Edenu Hazardu

Kratko i jasno

Navijač Real Madrida večeras je u jednoj rečenici rekao brutalnu istinu o Edenu Hazardu

M. Šljivak

Čuveni belgijski fudbaler Eden Hazard otišao je u fudbalsku penziju u ljeto 2023. godine. Nakon silnih povreda u Real Madridu 32-godišnjak se oprostio od fudbala i kraljevskog kluba, gdje za njim niko ne žali. Pokazao je to večeras jedan od komentara na društvenim mrežama gdje je glavna priča Arda Guler.

Eden Hazard je proveo četiri godine u Real Madridu. Stigao je iz Chelseaja 2019. godine za preko 100 miliona eura, no povrede su ga uništile i kraljevskom klubu nije pokazao apsolutno ništa.

Mladi Turčin Arda Guler stigao je kao zamjena za njega. Nije krenulo dobro jer je proteklih sedam mjeseci proveo van terena zbog niza povreda i svi su ga proglasili novim Hazardom.

Real je pažljivo radio na njegovom povratku na teren, a 18-godišnjeg je u Kup utakmici pokazao zašto je tako mlad već završio u možda i najboljem timu na svijetu.

Arda je odigrao fenomenalnih sat vremena. Navijači Real Madrida su oduševljeni, a jedan od njih je dao brutalan komentar prema Edenu Hazardu.

Oglasi

"Ne mogu da vjerujem da je Arda Guler pokazao više u 15 minuta nego što je Eden Hazard napravio za četiri godine u Real Madridu", komentar je navijača madridskog Reala.

Hazard je u Madridu odigrao samo 76 utakmica i postigao je sedam golova. Skromno za čovjeka koji je došao kao jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Arda Guler dobio pohvale Ancelottija i Joselua

Arda Guler je nakon debija dobio pohvale trenera Carla Ancelottija i napadača Joselua. Impresionirani su njegovim nastupom.

"Arda će napredovati konstantno. Najbitnije je da se vratio i da je pokazao kvalitet. Veoma je važno da je osjetio igru i ekipu", rekao je Carlo Ancelotti.

Joselu je mladog turskog fudbalera nazvao dijamantom o kojem se svi moraju brinuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Rekao sam mu da će večeras uživati. Za njega je ovo bio poseban trenutak jer je dugo bio van terena. On je dijamant o kojem se moraju svi brinuti. Ima vrhunski kvalitet i nastavit će ga pokazivati", rekao je Joselu.

Turčin je očigledno oduševio fudbalski svijet za samo sat igre i ako ovako nastavi velike stvari su ispred njega.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chelsea1
Sta je pokazao da zna dodati loptu ????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi