14

Komentari (14)

user1659354598
Gdje ste vi racunali,cuj Dzekino bogatstvo 23 miliona eura,pa to je zaradio za 2 godine ugovora u Sitiju,a gdje su sponzori,ispade da nije igrao 8 godina
rl9_barca
Neto jarane,,sta ti mislis da pni inaju platu 8mil,imaju bruto a porezi ovo pno plata im je 4mil
Jasminn
Jedno je zarada a drugo koliko imas novca. Evo npr ja u Bosni zadnjih 10 godina zaradim oko 1300-1400 km mjesecno. Po tvojoj logici ja bi trebao imati najmanje 100 hiljada u banci. Tako bi bilo da ne moram platiti struju, vodu, telefon, jesti, otici na kafu, kupiti nesto za obuci itd... Na njegovu platu uracunaj porez koji mora platiti, pa troskove zivota. Dajem glavu da ne jede sendvic od 2km kao ja, sigurno ima makar jednu cistacicu u kuci, bog zna u kakvu privatnu skolu ide ona cerka od zene mu, koliko zena potrosi na odjecu, nakit, koliko potrosi na ljetovanje, koliko je novca dao u automobile. Najvjerovatnije financijski pomaze i rodbini. Sto nivca imas vise, cise ga i trosis. Sta si ti mislio da se Dzekl oblaci u "second handu"?
user1639705257
Dao ti Bog Edine pa imao koliko poželio a i onako svojim trudom i svojom nafakom imaš šta želiš jer ima neko ko sve to vidi. Imaj brate da imaju dušmani šta da pričaju a neće / kile da podignu / i da za kafom od muke što imaš da crknu. Dao Bog svakom pa imao ko hoće da radi jer bez rada poštenog ne može čovjek/ INSAN ni da ima. DIJAMANT - moj Bog ti dao i tvojoj porodici sve što poželili.
user1644923168
Dzeko je imao 180.000 funti sedmicno u City-u...
ja.hondo
Koliko je zaradio od dovodenja anpnimusa u repku
antikomunist
Hondo-samo negativno! Samo kovanje nekih"zavjera".. baš kako je Tiito učio Bošnjake, samo negatuvno, samo pljuvanje po svome-samo komunistički-kao TROJKA koja vapi za ostalih 8 nebi li došli BLIZU vlasti!!
user1646074464
Stani mirno kad spominješ Tito
DOKTOR_GAZ_
Moji levati, pa taj kes je uzeo samo u City-u..toliko je potrosio SAMO na Adilovica i ostalu kompaniju..ima DZEKSON DOSTA VISE..
GuiliDamou
100% adilovic i dzeksonova kompanja nemaju sta da jedu, kokuzi, sve crne propalice niko nista ne radi pa ih dzeko izdrzava! Daj ba @DOKTOR_GAZ_ lupas gluposti!
Jasminn
Uracunaj troskove zivota. Po tvojoj logici ja radim vec 15 godina, trebao bi makar 100 hiljada imati u banci. Jest al da ne moram platiti, struju, vodu, telefon, kupiti jesti i ostalo.
Ajax11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.