34

Komentari (34)

Mele
Kada mu ljeti dodju njegovi prijatelji, bivsi saigraci, svaki od njih kupi po nekoliko boca najskupljeg vina, posao ce da procvjeta, sirotinja nije nikako dobrodosla tu, samo otmjeni i bogatiji ljudi.Mora i ta elita da ima neko mjesto gdje se okupljaju, da ih niko ne vuce za rukav i slikanje.Sretno i sa nafakom da je, pozz za sve normalne na Ss,ba..
emanuelmacron
Ma mene Dzeko interesuje ,samo kad zabija ,golove,boli me ***** ,za 250 grama krmetine,i kad moze ,nek i ****a prodaje,i ja sam mislio da u bogatih ****o ne smrdi,smrdi isto kao u svakog.
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih ne daju mi da ti odgovorim dole na tvoj komentar pa moram ovako.
Dogovoreno ako evo vidim sa svojima , ako ne budemo išli na vikendicu javim ti.
I... hvala ti na razumijevanju punooo.
A @King_Kenny je PUKO na SVE ali doći će možda i on na pivu - : )
VenamaHrabrih
Vala, ako hoće, nek dođe. Ja mislio, ako ne bude kiše, u neđelju inkognito u ŠB na utakmicu. Ali, vjerovatno neću. Tako da nalog za pivu vazda otvoren.
Malmi_Suomi
@King_Kenny i @VenamaHrabrih nemojte molim vas eto radi mene.
MOLIM VAS
Voland
I ovo je sportska vijest?
CeZenicaLik
Ma ne zamjerim mu uopste sto je i gdje je otvorio ali je mogao i restoran nekog tog tipa i u Zenici Sarajvu Tuzli Mostaru otvoriti
thekupus
Hahahah pa jedan prosječan turist koji dođe u dubrovnik ima više para nego svi koji dođu u gradove koje si naveo zajedno. A da ne pričam o multimilijarderima koji jahtama dolaze u Dubrovnik redovno.
Śmeker007
Tako je nema sta jbg, u Tz pojedu 50 osoba po peticu, kao ovaj jedan sam 250g Steak sto pojede, a za ostalo da ne pricamo..
Realist
Pa covjek je Hrvatski drzavljanin, sta bi ista u BiH otvaro
Malmi_Suomi
@realist UJO ti jedva dočekao da napišeš da je Krvatski državljanin ha? UJO imam i ja već 25 godina Krvatsku "ŠARU" i šta i ja sam krvatski državljanin? Nisam haveru nisam i nikad neću biti. Krvatsku ŠARU imam eto onako, može mi se i šta sad. Imam i finsku 'šaru" i imam pasoš Bosne i Hercegovine koju jedino priznajem a ove dvije imam jer " može mi se " UJO
elvir_86
jazuk ... od čega će sad živjet i preživlljavat !?!?!?!?! !!!!
Fareus1921
Cuj koktel 15€, zato ni nema nikog.Za taj novac možeš umjesto nekoliko deci koktela uzeti sebi kilo jagnjetine.
GiS
@Fareus1921 pa to mozes kod nas, otidji u Dubrovnik pa probaj za te pare kupiti navedeno. Čovjek samo postavlja cijene koje su u Dubrovniku postale normalne.
Iako prvi mislim da mu ovo nece uspjeti, da ima posla ne bi odgadjao ponovno otvaranje..
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne bih se slozio da dolaze turisti kokuzi. Tu nisi u pravo. Provjeri koliko samo kruzera uplovi u toku godine u Dubrovnik. Sa dobrim marketingom moze da napravi dobar posao. A da obican narod tesko zivi tu si u pravu. Nije ni pravio restoran za plitke dzepove.
King_Kenny
@Nek_komsiji_crkne_krava ...ja sam radio na kruzeru skoro 2 godine,putnici sa kruzera nemaju potrebe da idu u restoran kod Dzeke kada imaju bolje restorane na kruzeru...kada brod pristane zadrzi se dan ili dva i nastavlja putovanje,vecina putnika ni ne silazi na obalu.
Nek_komsiji_crkne_krava
@King_Kenny, Kad sam spomenu kruzere onda ne mislim samo na one koji imaju All inclusive. Masa privatnih kruzera dolazi u Dubrovnik. Osim toga Dubrovnik je ”Monte Carlo” za sve druge primorske gradove na Jadranu i veoma atraktivan turistima koji ne znaju sta ce sa parama.
King_Kenny
@Nek_komsiji_crkne_krava ...jbg. care,da je tako kao sto ti kazes ne bi covjek zatvorio restoran nego bi otvorio jos jedan od silnog posla.
Ktbffh14
@King_Kenny Ako je tako kao što ti "misliš" onda bi svi trebali ključ u bravu . Svi znamo da je Dubrovnik na moru žarišna tačka a i da nije sezona , ali šta ćeš imamo mi pametnjakovića zavidnih. A kazeš radio na kruzeru , ti nisi vidio splava na bačvama a tek kruzer hahaha sry ako si gledao Titanik onda možeš sebi neku sliku stvorit poy
Zulfikar
Odmah sam znao da je promasaj jer takvi restorani se otvaraju na Manhatteru, Londonu itd. ali nikako i na Balkanu bez obzira sto je to i Dubrovnik.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Dobro je da si ti , " odmah znao da je to promašaj" . Uhvati se USA i stf up❤
King_Kenny
...nisu takvi otmjeni restorani za ovu sirotinju sa ovih prostora...da je otvorio u Italiji posao bi mu cvjetao...nije Hrvatska nista bolja od nas ovdje,i tamo dolaze turisti kokuzi,a domace stanovnistvo sastavlja kraj sa krajem.
VenamaHrabrih
Ti misliš ako tebi cvjetaju komentari po ss.ba, da je to isto ko i imat restoran.
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih ne kači se na njegove komentare ljubi te brat.
Njemu "cvjetaju ruže" sa komentarima ovdje možeš i sam da vidiš , na koji način.
A izgleda da je i opasan, prepoznat će nas u Ferhadiji pa smo naj**ali -))).
Za tebe " ratni haveru" veliki pozdrav i sve najbolje.
King_Kenny
@VenamaHrabrih ...hajde ne jedi g*vna i otkaci mi se sa komentara.
VenamaHrabrih
@Malmi_Suomi. Ma burazeru, lik se u sve razumije, pa reko da uberem i ja koje zrnce mudrosti. A ako mu je do prepoznavanja, reći ću mu ja gdje me može naći odmah, da se čajnoslu ne zayebe pa me ne prepozna. Čuvaj mi se "ratni", i obavezan si mi pivu.
King_Kenny
@VenamaHrabrih ...i treba da uberes koje srnce mudrosti,a ne da budes debil do kraja zivota kao vecina ovih ovdje.
VenamaHrabrih
Jašta, brate .. Kad budem dolazio u Pazarić, obavezno se javi.
King_Kenny
@VenamaHrabrih ...sto u Pazaric,djeca su ti smjestena dole u domu jel?
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih moj " RATNI " dođem ti pivu 100% to zaboravio nisam i ispoštovat ću to ne zvao se ( kako se već zovem).
Što se tiče @@King_Kenny -ija?
Dugo je " trpio" psovke , provociranja i " šukanja" na koje nije fakat nikome odgovarao do sinoć ili danas , pojma nemam kad je PUKO. A ove sve psovke nema opravdanja za to fakat i on to sam zna. Sarajlija je garant ali i ako je , ne podržavam šta ovo piše i šta i kako psuje.
A da hahaha u sve se frajer razumije to je tačno i vidiš da ne da više da mu se neko nakači na komentar odmah reaguje, kao što je bezobrazno tebi reagovao.
A što se tiče prepoznavanja nije problem i ja ću mu reći gdje da me nađe i onda možemo u 4 oka reći jedan drugom šta imamo.
Trpio je dugo vremena i za**bavao se ali nije mogao više i... puko ko tromblon.
Nadam se da će " da će doći sebi" jer .. ne ide ovako.
Svima je odgovorio nešto ali vidim da samo meni nije ništa @@King_Kenny jer mogao je skontati iz naših prepiski kakav sam i mogu mu poželjeti sve najljepše jer ne valja ovo.
Mogao si primjetiti " ratni" da sam i ja znao opsovati zbog provokacija ali obećao sam redakciji ss.ba i samom sebi da neću više od 20.11 i fakat neću.
I tebra moj @venamahrabrih đemdo ti vupi OBEĆAJEM
VenamaHrabrih
@Malmi_Suomi. Ma yebo king kenija. Čim to đože djecu uvlačiti u prepucavanja, vidiš da je iz disfunkcionalne porodice.
Vopi kad hoš. Evo vikenda, pa ako ti paše.. Đire i king keni, nisam ja zlopamtilo.
Malmi_Suomi
@VenamaHrabrih samo da znaš da su me djeca nagovorila da idemo na vikendicu i neću do nedjelje na večer kući 100% .. ali... đemdo ti vupi, obećajem i ne zaboravljam. Vozdra
VenamaHrabrih
Fino se provedi. Bolje da te kakva treba odvukla, al štaš... porodica je porodica. Uživaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.