Slavni fudbaler na stubu srama, rodila mu je petero djece i sada ga javno moli za samo jednu stvar

Fin, ali samo naizgled

Slavni fudbaler na stubu srama, rodila mu je petero djece i sada ga javno moli za samo jednu stvar

Admin Čaušević

Slavni fudbaler koji je između ostalih osvojio dvije Lige prvaka nalazi se na stubu srama zbog zahtjeva njegove žene da se razvedu. To je samo jedan u nizu skandala koji su ga počeli pogađati nakon što je završio karijeru.

Hayet Abidal, odbačena supruga Erica Abidala, prozvala je bivšeg defanzivca Barcelona na društvenim mrežama dok se zalaže za razvod nakon što je on navodno priznao izvanbračnu aferu s bivšom zvijezdom Barcelone Kheirom Hamraoui.

Čini se da saga između Erica Abidala i Hayet Abidal nije ni blizu kraja dok inostrani mediji izvještavaju o njihovom razvodu.

Hayet Abidal, ostamostaljena supruga bivšeg braniča Barcelone i francuske reprezentacije Erica Abidala, potvrdila je da traži razvod od supruga.

U novembru 2021. Hayet je objavila izjavu u kojoj navodi da je bivši defanzivac priznao izvanbračnu aferu s PSG-ovom fudbalerkom Kheirom Hamraoui.

Oglasi

U saopštenju za javnost koje je potvrdila agencija AFP, Hayet je kazala da je nen suprug priznao "preljubničku vezu sa gospođom Hamraoui" i punim detaljima njezine izjave koju je prenio francuski medij RMC Sport.

U istom mjesecu, usred navodnog slučaja nevjere, Eric Abidal navodno je napadnut od strane dvojice muškaraca s kapuljačama koji su upirali izravno u Hayet Abidal, jer je Eric, njen suprug, bio nevjeran fudbalerki, zbog čega je Hayet pokrenula postupak razvoda od bivšeg igrača Barcelone.

Usred razvoda koji se i dalje obrađuje, Hayet je još jednom prozvala svog otuđenog supruga na društvenim mrežama zbog njegovog navodnog odbijanja potpisati papire za razvod.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtETZPONtah/?hl=en[/instagram]

Hayet se u srijedu, 14. juna, obratila putem Instagram profila kako bi optužila 43-godišnjeg bivšeg francuskog reprezentativca.

"Za vašu informaciju željeti najbolje za svoju djecu i imati duševni mir nije ponižavanje samog sebe. Radi se o vraćanju istine i očuvanju svog digniteta".

"Eric potpiši papire za razvod, hvala ti, neka ovaj razvod bude stranica koju okrećem kako bi mogao u potpunosti živjeti svoj idiličan život sa svojom novom ženom nakon ekspresnog vjenčanja iz poštovanja prema meni i našoj djeci."

Oglasi

"Željeti dobro svojoj djeci i imati duševni mir nije omalovažavanje sebe. To je vraćanje istine i očuvanje dostojanstva. Djeca su svjesna mog pristupa i razumiju me jer je i njima situacija teška.

"Nemojte se previše brinuti za njih, znate da se ja borim za njih i da je sve ovo jednostavno iz razloga da živimo u miru i sreći za sve. Niti jedno dijete ne zaslužuje imati majku iscrpljenu psihičkim zlostavljanjem."

"Više od godinu dana borim se da ne utonem u depresiju uz sve ono što se događa, a ne znaš. Tonem... A izražavanje sebe putem društvenih mreža bio je ultimatum u mojoj muci", dodala je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cr832pOIzRq/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Inače, Hayat i Eric imaju petero djece i to kćerke Melianu, Caneliju, Leynu i Kenyju te sina Edana.

Kheira Hamraoui (31) bila je igračica Barcelone kada je Eric Abidal bio sportski direktor kluba, a stigao je na tu poziciju 2018. godine.

Abidal je imao itekaku uspješnu karijeru koju je morao prekinuti i ranije od planiranog i to zbog transplatacije jetre, međutim ispostavilo se i da to nije moglo proći bez skandala pošto je donor bio lažan te da je jetra kupljena ilegalnim putem.

Francuz je osvojio ukupno 20 trofeja u karijeri za svojih šest sezona na Camp Nouu, između ostalih tu su četiri titule La lige s katalonskim velikanom uz trofeje Lige prvaka 2009. i 2011. godine.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ovaj je jedan od mnogih koji je promijenio vjeru zbog zene,aferim Eriče
0 0
MaDaj
Eric potpisi razvod i plati mi 30 milliona da se mogu ići ebavati sa drugima hahahahha marsh kujo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi